Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 24/3已出 Medicom MAFEX TDK Trilogy Ver.2.0 BATMAN【集中討論】

孫行者 發表於 26-3-2015 03:48 AM
MAFEX仲化學過Play Arts 改

MAFEX同Play Arts 改都係皇者:blame:
嘩今次真人得喎,就算有1.0都可同時擺兩隻唔同,正
未攞... 我精粉訂左3魚, 係咪要硬食....:unhappy:
傷亡報告仲多個玩樂報告,最近自己買邊隻sad邊隻,有d擔心今次入batman都sad埋一份
44超音魔球 發表於 26-3-2015 09:05 AM
傷亡報告仲多個玩樂報告,最近自己買邊隻sad邊隻,有d擔心今次入batman都sad埋一份

我就 "最近自己買邊隻就邊隻音速劈價" (包括MAFEX SPIDERMAN DELUXE....... 同埋D股票):ice:
我琴日入左玩左一晚今朝先睇到呢個post,原來大家咁多問題,因為我本身覺得mafex so far 出親都幾好,大家插爆的gg俠我都覺得好好玩,唯獨是人樣樣衰係真。我無入到1.0,入左小丑諗住入埋batman (查實大家喪讚的小丑我又覺得一般,樣真係原全唔似),買個時都睇到有D有射喱眼,好彩老闆比我揀多盒,唔知佢有前科,所以我開盒後都好任意地扭,真係thank god無穿無爛,但左腳菠蘿蓋關節有d鬆,但右腳就實凈,頭很難插入頸ball joint係真,我都係大大力又扭又插, 真係thank god又無爛。但聽你地咁講我諗我之後都會小心d玩...
咁多問題唔怪得咁快插......
goldwater 發表於 26-3-2015 09:12 AM
我就 "最近自己買邊隻就邊隻音速劈價" (包括MAFEX SPIDERMAN DELUXE....... 同埋D股票)

咦,同路人喎~ {:1_374:}
斷頸 x 2

大腿 / 髖關節 joint 超實... :sad:
精粉好似要用訂果時個價買入係冇?

孤仔好似可以用現價比尾數買入麼? (我訂野年資好淺.....)
個頭可以放落1.0 嗎?
有1.0, 平啲先買
kevchan1103 發表於 26-3-2015 09:49 AM
我琴日入左玩左一晚今朝先睇到呢個post,原來大家咁多問題,因為我本身覺得mafex so far 出親都幾好,大家 ...

我都覺joker唔多掂,不是樣問題,是外型,衫紋太假,點擺都唔型
各位巴打請注意,上色qc真係好差,射呢眼豆雞乜都有,又油到出晒界,以為是孩記低價出品
琴晚開盒,個頭跌咗出嚟,以為冇裝好就入盒,OK插返好個頭試扭一下,咦?又跌嘅,想再裝嘅時候就發覺斷咗頸啦,前後–分鐘到就報廢,真係灰到核爆!:47: