Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 24/3已出 Medicom MAFEX TDK Trilogy Ver.2.0 BATMAN【集中討論】

鬼武者 發表於 25-3-2015 06:03 PM
未買小丑....睇下有冇地方同小丑一SET咁賣先~~

我頭先去麻麻地買咗隻BATMAN,見到仲有小丑賣,平過BATMAN好多,不過我唔係咁鐘意奸角,等緊BAT-POD + 貓女(破例買第一隻貓女),有MAFEX就可以無視Mattel果啲,Mattel得個樣,可動低
Zack 發表於 25-3-2015 09:00 PM
剛入手!
但各位請小心, Ball Joint 位真的好易出事.

我頭先見到有盒全新未開嘅,隻BATMAN個頭已經甩咗出黎..囧{:1_237:}
請問手臂仲係好易甩
1.0 擺個pose甩10次

頭雕質素點呀?
csp0120 發表於 25-3-2015 09:04 PM
請問手臂仲係好易甩
1.0 擺個pose甩10次

點解咁耐都未有ching review架?好心急呀!
師兄 影下你個隻得唔得  未必要開盒  近少少影個真人頭睇下都得T-T
已入手,畀大家一個小提示...
開盒後第一時間睇頸既Ball Joint位...
因為發現個個位有機會畀膠水痴死,如強行扭動就Bye Bye...
同埋今次個頭好難插實條頸位,小心D唔好用力過猛...

neoneo 發表於 25-3-2015 09:11 PM
點解咁耐都未有ching review架?好心急呀!

我電腦壞左,得手機相,Post住一張先...
今次除左頸Ball Joint問題,另一死症係佢對眼...

個面相唔差  整個咁既死症 都幾慘
我諗個死證其實係頭雕........
不過今次呢個"馬不忠"樣已經比蜘蛛仔個頭雕好{:1_206:}
到時要點拆個頭  搵風筒吹?
頭像被屏蔽
小堅 發表於 25-3-2015 09:22 PM
已入手,畀大家一個小提示...
開盒後第一時間睇頸既Ball Joint位...
因為發現個個位有機會畀膠水痴死,如 ...

多謝ching分享,想問下師兄隻BM關節如何?
44超音魔球 發表於 25-3-2015 10:09 PM
多謝ching分享,想問下師兄隻BM關節如何?

BM關節係指?     
killerkat 發表於 25-3-2015 09:35 PM
個面相唔差  整個咁既死症 都幾慘

個面相已經比Gg俠好,丫peter仔個樣好似整容失敗咁