Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] HOTTOYS Avengers: AOU 1/6th scale Black Widow Collectible Figure 4.0

對眼想點…… =_=
太多眼白…搞到無晒焦點…
帶返對大眼仔就正好多…
定係我跟唔上 HT 班出品人嘅品味…
同埋HT係咪除咗木口木面表情之外,其他表情都唔識雕呢?

點解出嚟出去都係木口木面,悶唔悶架!?
如果為左o的武器,我就真係唔會入,留返錢入幾個新角同其他唔同形態Ultron 算
從未有BW 期待今次可以收藏
點知官圖都做到咁!
點睇都唔覺得似
今期BW又用翻上次個頭雕,放棄唔入,改去入咗卓比,有點新鮮感。
隻眼真係敗筆:no:
如果出貨果陣有改善就好
[quote]
天蠍座 發表於 18-3-2015 12:16 AM
同埋HT係咪除咗木口木面表情之外,其他表情都唔識雕呢?

點解出嚟出去都係木口木面,悶唔悶 ...

木口木面最易雕,因為全面肌肉放鬆呔,
如果憤怒開口表情要處理更多肌肉紋。
天蠍座 發表於 18-3-2015 12:01 AM
睇真D, 原來連BW件衫胸前嘅質料都唔岩喎!
人地果個位嘅細節唔係咁嘅喎!

無錯.. 件衫應該令身/緊身好多... 似係有彈性嘅物質
腰帶,膝頭同對 boot 嘅 detail 都做得唔足... 尤其係上身條拉鏈... 巨型到...
PASS
不過下隻 Scarlett Johansson 可能要等到下年嘅 Captain America 3 - Civil War...

隻眼真係敗筆 x 5
木口木面 x 20
Where is the bike?
硬係唔明點解唔做(女角)可動眼?,,,,,,技術上問題???定還是其他原因???
廿一月 發表於 17-3-2015 02:42 PM
BLACK WIDOW 1.0個樣係最女人, body係最爆裂
但有個重點....係最唔似scarlett johansson

說最似SA, 記憶中是SPIRIT.
2littlemoney 發表於 17-3-2015 03:29 PM
aou Captain 有雙頭雕,磁力盾都係$1360, widow $1330?!

植髮頭, 三鎗雙棍, 平CA3草, 唔算貴播.
E神 發表於 17-3-2015 03:34 PM
不過到時女角愈來愈老,,,,,,,
可能都只係KEEP隻2.0~~
不用再買~~~~~~~~~~~~~~~

女角係又殘左D, 但身材好像修回來了, 比上兩片正.
講返公仔, 如果似戲中人, 就不禁:42:.
bigtomm 發表於 18-3-2015 03:37 AM
說最似SA, 記憶中是SPIRIT.

呢隻,其實不太差的!