Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] HOTTOYS Avengers: AOU 1/6th scale Black Widow Collectible Figure 4.0

JohnnyM 發表於 17-3-2015 02:26 PM
膚色唔知想點, 黑過古天樂

3.0個個版本係黑皮膚D
但用番同一個頭雕真係懶到...
睇黎THOR都會係咁
disappoint                 :angry:
買買買 發表於 17-3-2015 02:24 PM
1.0 把鬼,好彩我甩左咋!

係,1.0完全唔掂,所以當然好彩冇入:p
BLACK WIDOW 1.0個樣係最女人, body係最爆裂
但有個重點....係最唔似scarlett johansson:DD

A1靚靚....現在嗰批唔掂,始終新不如舊!{:1_220:}
眼神最緊要,成功嘅first step!
another pretty looking doll but I just don't see much resemblance to scarlett johansson :(
從來未入過BW, 諗住呢隻可以開齋. 睇來又要等A3
又係 CA2 個頭 , 整曲 D 頭髮就算.......好行貨......
ChiuJai 發表於 17-3-2015 02:42 PM
A1靚靚....現在嗰批唔掂,始終新不如舊!
眼神最緊要,成功嘅first step!

最閉無a1之後個隻個樣一樣,算,到今次又一樣,#!比少少眼神,郁一郁條眉都好丫!
小姐你幾多晚冇訓?
SB 有板睇了嗎?幾錢?
2littlemoney 發表於 17-3-2015 03:15 PM

$1330好似係。值唔值見仁見智
2littlemoney 發表於 17-3-2015 03:15 PM

$1330, 訂金500...
HOTTOYS Avengers: AOU 1/6th scale Black Widow Collectible Figure 4.0

Hea爆登場。有CA2果隻,到時入番D武器又收工。

今年留力入Star Wars算
如果用返舊頭雕,個人感覺 CA2 直髮仲索o的,又易打理