Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] HOTTOYS Avengers: AOU 1/6th scale Black Widow Collectible Figure 4.0

mansit 發表於 17-3-2015 06:19 PM
通常個個都鬧最後會有驚喜的

BWx每次比人的驚喜都是貨不對板。
睇市場炒價就知v3唔受迷哥歡迎,BW呢條線開始出到爛,來到v4仲唔振作,真係掛住A2個招牌,以為我地焗入全部?
女figure HT大貨只有更差,版都咁,重做喇:ar:
李修賢個妹,李修皮,修下塊面皮先啦
roywong 發表於 17-3-2015 07:25 PM
哇!兩張相拼埋,HT果隻直程係男扮女裝呀!

yes very agree....................two different people:no:
patc 發表於 17-3-2015 06:58 PM
very lazy and unprofessional for reusing the last head sculpt
the female figure didn't improve as ...

thks ching after see the photo , i will pass in this time
akiaki 發表於 17-3-2015 09:35 PM
BWx每次比人的驚喜都是貨不對板。

咦?!咁咪正囉,今次個辦咁衰~
幾個version都係2.0 最似. 其他都可以唔駛諗!!
把頭髮真係唔得... 翻模都算, 翻2.0都好過翻3.0丫!? 雖然3.0其實似真人多dd, 不過我都係想要靚樣多d lor, 最慘而家似男人..... so sad
呢個系列。。。幾時先出DX版,相信會好很多很多:he:
2.0 唔似但可接受, 4.0唔似同無進步( 指頭雕) 想點HT?
patc 發表於 17-3-2015 06:58 PM
very lazy and unprofessional for reusing the last head sculpt
the female figure didn't improve as ...

睇真D, 原來連BW件衫胸前嘅質料都唔岩喎!
人地果個位嘅細節唔係咁嘅喎!
眼窩太深好黑.....好似吸毒咁!
口裏說不身體卻很誠實:p
好心HT啦,  之前3.0已經俾人鬧樣唔似,今次仲要拎返個3.0嚟再出過!

好心雕過個新嘅先出啦!價錢就識加,質素又唔變!

真係想幫你都幫唔落:oh: