Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] HOTTOYS Avengers: AOU 1/6th scale Black Widow Collectible Figure 4.0

其實對今次HT出Avengers 2都幾失望,起初在toysoul看到以為是臨時展出,點知真的大部份用舊頭雕!唉!
我覺得似一個女性COSPLAY BLACK WIDOW囉:(...
不過都會照訂既,HOTTOYS大貨一定一定會靚過樣版既(發夢MODE啟動中):75:,
{:1_203:}男人買女FIGURE係身裁....  ....個樣唔掂已經死一半要扣五十分....BW眼神又再殺死多一半買家...

bbq1120 發表於 18-3-2015 08:59 AM
我覺得似一個女性COSPLAY BLACK WIDOW囉...
不過都會照訂既,HOTTOYS大貨一定一定會靚過樣版既(發夢MODE ...

Why order? Want a whole team?
bbq1120 發表於 18-3-2015 08:59 AM
我覺得似一個女性COSPLAY BLACK WIDOW囉...
不過都會照訂既,HOTTOYS大貨一定一定會靚過樣版既(發夢MODE ...

以往經驗,大貨會差過樣版的機會大D,太多例子、不能盡錄

我覺得佢唔會改囉
佢係有誠意,就唔洗下下俾人媽叉先嚟改啦
自動自覺用個新頭雕,上次3.0都已經講過唔似
喉活理得你,繼續我行我素,搏你地會齊全套,點出都買!
2littlemoney 發表於 18-3-2015 01:42 AM
木口木面最易雕,因為全面肌肉放鬆呔,
如果憤怒開口表情要處理更多肌肉紋。

同埋如果太多表情,演員本身又未必鍾意或批準。有時都要體諒一下ht
看起來有點不像本尊..... 掙扎著要不要訂.....
當年魔盗王笑口金牙look最後都唔批,胎死腹中啦∼
買買買 發表於 18-3-2015 10:18 AM
當年魔盗王笑口金牙look最後都唔批,胎死腹中啦∼

講真批唔批呢D內部問題 作為消費者根本無法得知。
但從HT居然懶到淨係改改個髮型可以知道,連改進一下根本唔似SJ本人既頭雕既意欲都欠奉!
而家Hottoys對人偶有幾狂熱??
頭先有相熟行家尼隻4.0可1牛訂到、但Sorry、本人有3.0. 肯定吾会訂。失望
terce 發表於 18-3-2015 08:58 AM
其實對今次HT出Avengers 2都幾失望,起初在toysoul看到以為是臨時展出,點知真的大部份用舊頭雕!唉!

講得好, 對個啲不停重複再重複用舊模出新野嘅公司真係好鄙視, h記真係越黎越似3a不知所謂。
唔通跟錯o左"冰鎮奶茶"廣告內的新角色來雕? XD
BatIron 發表於 18-3-2015 10:42 AM
講真批唔批呢D內部問題 作為消費者根本無法得知。
但從HT居然懶到淨係改改個髮型可以知道,連改進一下根 ...

我有2.0,所以都唔訂∼
眼神有點游離:Q:Q:Q:Q
復仇1 儲齊又到2, 隻隻買都幾係野