Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] HOTTOYS Avengers: AOU 1/6th scale Black Widow Collectible Figure 4.0

peja 發表於 17-3-2015 03:20 PM
$1330, 訂金500...

aou Captain 有雙頭雕,磁力盾都係$1360, widow $1330?!
頭雕真係比上兩隻差,技術倒退……:what:
AVP仔 發表於 17-3-2015 03:29 PM
頭雕真係比上兩隻差,技術倒退……

唔係倒退
係HEA做
成個A2系列到目前為止都只係入左CA
其他個D都未有一隻睇得上眼:he:
lpoks12 發表於 17-3-2015 02:13 PM
其實成個樣都唔似, 膚色又唔夠白, 樣貌似係一個芭B樣
反而2.0仲似

個人都最喜歡2.0//////////////{:1_208:}
買買買 發表於 17-3-2015 02:22 PM
Agree! ∼復仇者仲有3,4集,到時再買都未遲。

不過到時女角愈來愈老,,,,,,,
可能都只係KEEP隻2.0~~
不用再買~~~~~~~~~~~~~~~

件衫都算係有進步既....不過已經張2.0 個頭放左係3.0先好樣D....唔通要再放係4.0到???
貴左d wor...
比ca2 隊長仲要貴
2littlemoney 發表於 17-3-2015 03:29 PM
aou Captain 有雙頭雕,磁力盾都係$1360, widow $1330?!

有冇師兄記得ca2嗰隻bw幾錢﹖
始終比Avengers第一集個年份近啲,用ca2個隻bw比較今次呢隻,
就知ht有冇又貴得唔合理咗。
E神 發表於 17-3-2015 03:34 PM
不過到時女角愈來愈老,,,,,,,
可能都只係KEEP隻2.0~~
不用再買~~~~~~~~~~~~~~~

唔怕,你估到時scarlett johansson會肯過你∼haha
有版睇未呢?????
chshting 發表於 17-3-2015 03:54 PM
有冇師兄記得ca2嗰隻bw幾錢﹖
始終比Avengers第一集個年份近啲,用ca2個隻bw比較今次呢隻, ...

Avengers1同ca2零售價都係$1180.:no:
唉,又係舊頭雕…頭唔似點重油都係唔似架啦!:53:加上仍然死魚眼…今次係勝在配件多塞住我地把口…咁即係雷神鷹眼真係可以死心…絕對唔會有新頭!:53:
2littlemoney 發表於 17-3-2015 01:42 PM
油得好似好過上次.

J.C hong 一定係靚架,但大貨唔係佢油點會似
好嘢!又過一關!Pass!

玩開女既我 , 隻隻bw都有 , 但今次哩隻真係 pass , 睇相巳經無性趣.........