Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Avengers: Age of Ultron collectibles by Hot Toys are already lined up for 2015!

heewing 發表於 15-1-2015 04:07 PM
傳聞蛛仔會reboot過.....Marvel接手拍攝....好彩一隻ASM會冇入過.....

食屎啦 Sony  :53:
SONY其實都講o左好多次是流料....估唔到傳極都仲有得傳~~

另外infinity wars 根據漫畫係civil war發生之前的, 有咩可能會調轉civil war 無spiderman反而 inifinity wars就出現?

Marvel電影嚟緊嘅大事件非《Captain America: Civil War》與《Avengers: Infinity War》莫屬,Latino Review嘅Dave Gonzalez喺每週專欄大爆劇情未來走向:先講好消息,佢話Sony同Marvel已經傾好蜘蛛俠電影版權,蜘蛛俠有望於《Infinity War》上集首度登場,並起用新演員飾演角色。
(小心劇透!)
之後輪到壞消息喇,其實有睇過《Civil War》漫畫嘅人都知道最終美國隊長投降,後來遭到逮捕,當佢被押解到法院門口時被Crossbones以遠距狙擊槍殺,呢一段結局有可能會喺電影重現,同時Iron Man則可能因事脫隊,細節方面Gonzalez未掌握得清楚。《Thor: Ragnarok》亦會有唔少Asgardian死亡,而雷神亦遭受囚禁。

數數吓即係有三位復仇者成員出席唔到《Infinity War》上集,不過有大把新人等緊出場,包括Doctor Strange、Black Panther、Ant-Man等等,幸好首代復仇者成員將齊腳現身《Infinity War》下集,包括「已死」嘅美國隊長Steve Rogers。

資料來源:Latino Review
正路iron man在civil war之後應該坐正(做埋SHIELD個CEO) 先係喎, 又點會脫隊??
jeffloh 發表於 16-1-2015 10:41 AM
SONY其實都講o左好多次是流料....估唔到傳極都仲有得傳~~

另外infinity wars 根據漫畫係civil war發生之 ...

電影同漫畫唔可以相提並論,尤其Marvel一個滿大人,
一個唔係由Hark Pym整出嚟嘅Ultron,已經可以差好遠。
我就認為而家講定Avengers 3時間尚早,好似今年暑假要上嘅Ant-Man,
上年年中仲可以出現換導演同故事咁大改動。
chshting 發表於 16-1-2015 09:11 PM
電影同漫畫唔可以相提並論,尤其Marvel一個滿大人,
一個唔係由Hark Pym整出嚟嘅Ultron,已 ...

當然我都只係估下, 可能真係有spiderman出現都唔定~

不過俾著我係marvel, 出得場的角色我就至少要佢地簽死6套,10套電影的合約. 如果我係CEO, 我就唔會無啦啦益SONY, 比佢地的spiderman在我電影出場, 谷起佢人氣幫佢地宣傳了~

說出我心底話…好波
想問下ht開左訂個隻1:6 mk43係合金定全膠版?
supertom 發表於 18-1-2015 11:53 PM
想問下ht開左訂個隻1:6 mk43係合金定全膠版?

同之前隻 Mark XLII 一樣模,是 Diecast 的
dewback 發表於 18-1-2015 11:59 PM
同之前隻 Mark XLII 一樣模,是 Diecast 的

新手問:Diecast 係咪姐係會用灰色法保膠包裝盒個隻?
supertom 發表於 19-1-2015 12:08 AM

IM 3 系列會係, AV2 未知
supertom 發表於 19-1-2015 12:08 AM

係, 暫時 diecast 全部都係呢款盒包裝
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$:no:

Ultron, iron man & captain should be the first priority among all.
stockholder 發表於 23-1-2015 01:40 AM
Ultron, iron man & captain should the first priority among all.

I think Ultron will be the last one. They started with Hawkeye first for AV1...I suspect HT will use similar pattern again. Start will the minor characters first...