Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Avengers: Age of Ultron collectibles by Hot Toys are already lined up for 2015!

supertom 發表於 13-1-2015 12:59 PM
CHING 係邊到搵到呢張HT圖?我唔見有@@

我就咁google咋~ 另外lego MK-45係咁樣的
supertom 發表於 13-1-2015 12:59 PM
係43就好,繼續期待下45....不過CHING 係邊到搵到呢張HT圖?我唔見有@@

但係條腰嘅金色係明顯地唔同喎...可以留意下..
買硬..............買哂
其實Lego果隻小動物會否是43呢?
iamfinethankuuu 發表於 13-1-2015 01:56 PM
但係條腰嘅金色係明顯地唔同喎...可以留意下..

最易睇應該是心口吧. MK-43是圓形, MK-45是六角形, 腳我睇o左幾次都睇唔清楚呢~

另外有人提過雪地呢一幕是電影一開始avengers攻下hydra基地的場景, 因此如果一開始就MK-45又唔太合理, 應該是MK-43比較大機會. 當然有可能原來會殺多隻MK-46出來都唔定~ XD
中文字幕版:

4月22號係咪香港上映?
iptinyau2341 發表於 13-1-2015 03:06 PM
4月22號係咪香港上映?

係,快過美國      
上次入得兩只: mark 7 同BW, 今次D戲服好似型好多可以入埋隊長,hawkeyes同Thors. hulk始終太大只同個樣嚇人好難入手
唔見有Nick Fury,難道Samuel Jackson 唔批頭雕?
入隊長,hawkeyes, Hulkbuster!
BatIron 發表於 10-1-2015 08:15 AM
BW出極都吾似、Pass.無Hawkeye,唯一可以考慮。
其他既Custome太相似。。。除非有植髪之 ...

完全同意  應該只入鷹眼
期待中.........必入奧創!!!

蜘蛛俠真係可以响復仇者出?

日本報導:http://cia-film.blogspot.hk/2015/01/avengers-3-3.html
stonekeung01 發表於 15-1-2015 03:37 PM
蜘蛛俠真係可以响復仇者出?

日本報導:http://cia-film.blogspot.hk/2015/01/avengers-3-3.h ...

愛回家.....等你好耐啦,蜘蛛仔!{:1_220:}