Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Avengers: Age of Ultron collectibles by Hot Toys are already lined up for 2015!

買齊要幾多萬啊?
大愛先買,其他 skip
修羅地獄,無限輪迴............ :Q
halfool 發表於 11-1-2015 12:20 AM
same here, 等緊似樣既 scarlett johansson

雖然哩度好多ching都話佢而家唔掂, 但個人就唔想要美化版 ...

個人覺得似樣好了,唔好似身材。

我寧願要一個真人加卡通的混合體。
所以好like BW 1.0
kimlam 發表於 9-1-2015 07:48 PM
呢10個地台只係前奏....
1.Hulk   2.Scarlet Witch  3.Quicksilver   4.Vision  5.Iron-man MK43
6.Capta ...

我覺得 Hottoys 出呢個普通 Iron Man 地臺,應該係俾 Iron Man Mark 45 用,因為 Mark 43 已經開左訂,但我又唔係好覺佢話會跟多個普通地臺!

暫時都係得一個場景地臺:
- A specially designed diorama figure base featuring a detachable damaged Ultron Mark I, Mark XLIII nameplate and movie logo
黑 發表於 10-1-2015 04:00 PM
次次戲未上就實有一班唱淡大師
發表種種自以為是大條道理既見解
去說服大家同自己唔好買

人地吹下水又唔得? 有人話岩有人話唔岩有乜問題?
呢個post都有好多人話鐘意買啦, 你又唔講果d人
自以為是大條道理見解為說服大家同自己一定要買????
戲又未上....咁而家玩具先出麻! 照你道理係咪要等套戲上大家至準回post呀?!
咁一係以後所有呢d新品有關的電影未上,一律唔俾開post囉
再唔係....主下次一有新品post , 索性lock左佢咪俾個回咪得囉!好無?
iphone6s 發表於 11-1-2015 01:06 AM
買齊要幾多萬啊?

其實係永遠買唔哂@@
supertom 發表於 11-1-2015 04:46 PM
其實係永遠買唔哂@@

我覺得其實買唔係太大問題,HT出親都半至一年,大家可以慢慢儲錢,例如迫自己每個月儲三、四千(儲唔到既朋友我勸你唔好入坑或者超超嚴選,這是個不太適合你的嗜好),收貨時總可找數,無CASH仲可簽咭五十日後找數。

最大問題係展示出來!香港尺金寸土,要展示出來幾咁蝦人?除非閣下是不拆盒,買玩具已OK。
無錯係買唔哂的,所以有D師兄點解要限制自己45係最終甲先買?好似我咁,鐘意43就訂,45訂唔訂就只會因為自己like唔like黎決定,我覺得大家買玩具已被一D無形嘅壓力限制左,呢D係病態...
所以都係最老土嗰句...係你玩玩具唔係玩具玩你:78:
kcnneth 發表於 11-1-2015 02:15 PM
我覺得 Hottoys 出呢個普通 Iron Man 地臺,應該係俾 Iron Man Mark 45 用,因為 Mark 43 已經開左訂,但 ...

其實只係影一張相 feature 哂所有人物,唔代表會用呢款地台,Hulk 同 Hulkbuster 都一定唔會用,呢張 teaser 相只係卓頭野,唔係代表實際情況
其實就我見到圖有d唔清,每個stand都有名(銀色牌仔,上行係A2,下行係名,因為見到有唔同長度),同埋A2個盾各有不同顏色.但疑問係Hulk點用..:(
NKenny 發表於 12-1-2015 07:12 AM
其實就我見到圖有d唔清,每個stand都有名(銀色牌仔,上行係A2,下行係名,因為見到有唔同長度),同埋A2個 ...

我估唔係俾Hulk用...係俾Bruce Banner用...但係HT對上一隻Bruce Banner有一堆死貨:x
聽日出預告片2,有可能見到MarK45真身:handshake:
唔知avengers infinity war 到時有幾多隻
可以買返鷹眼:handshake: