Toysdaily 玩具日報

查看: 37018|回復: 132

[Hot Toys] Avengers: Age of Ultron collectibles by Hot Toys are already lined up for 2015!

dewback 發表於 25-1-2015 12:13 PM
白藍係 Ultron Mark I

taifat 發表於 23-1-2015 08:15 AM
A2咁多角色,ht好應該早d開訂,咁就可早d出貨,唔使人人都等到洩氣

佢早啲收訂就有,出貨就慢慢慢慢....{:1_220:}
呂品器 發表於 10-1-2015 03:13 PM
傾計mode:

我覺得Toy Soul果幾隻明係用舊模換件衫執少少就出黎應酬下大家

same here, 等緊似樣既 scarlett johansson

雖然哩度好多ching都話佢而家唔掂, 但個人就唔想要美化版, 包括樣同身材
heewing 發表於 9-1-2015 08:49 PM
我好好奇SW同QS會唔會有戰服?.....SW便服都叫幾fashion...但QS個便服唔多得

SW QS 演員人氣未夠, "衣服"無特色, 要讚HT勇氣。
自己對IM 同 Avenger興趣巳經大不如前, 因為套戲好似全為了出商品而製作,
改少少色,加減隻袖就成一隻新款, 誠意欠了一點,加上價格和大貨與板的偏差, 少買了。
現在HT好似變成迪迪尼公仔廠, 其他非迪迪尼項目相信要等其他廠出了。
BW出極都吾似、Pass.無Hawkeye,唯一可以考慮。
其他既Custome太相似。。。除非有植髪之類新既突破、可否吾会考慮了
iphone6s 發表於 11-1-2015 01:06 AM
買齊要幾多萬啊?

其實係永遠買唔哂@@
次次戲未上就實有一班唱淡大師
發表種種自以為是大條道理既見解
去說服大家同自己唔好買
到套戲上左咪個個又狗衝去訂
好心就睇完戲先講啦
次次都係咁唔嘔架咩
唔明點解有d人講野單單打打?
關候活乜野事?
Ultron, caption and iron man are must.
賣身都唔掂,要嚴選{:1_206:}
又係賺大錢嘅時候,ht話:34:
呢10個地台只係前奏....
1.Hulk   2.Scarlet Witch  3.Quicksilver   4.Vision  5.Iron-man MK43
6.Captain America   7.Hawkeye   8.Black widow   9.Thor  10.Ultron

之後仲有:
Hulkbuster, MK45, War Machine MK III, Ultron MKI & II, Nick Fury, Tony Stark, Maria Hill.......

頂唔住.....
kimlam 發表於 9-1-2015 07:48 PM
呢10個地台只係前奏....
1.Hulk   2.Scarlet Witch  3.Quicksilver   4.Vision  5.Iron-man MK43
6.Capta ...

但隻iron man 無寫mark 幾喎
見到咁.....真係追極都追唔完-.-
原本諗住用mk43入坑, 諗諗下自己都係冇能力負擔到...:-(
原價放返張單佢算.....
邊有得嚴選?一係0隻,一係儲足6至10隻!
ilove12inch 發表於 9-1-2015 08:00 PM
邊有得嚴選?一係0隻,一係儲足6至10隻!

同意,呢個係無底深洞-。-
頭像被屏蔽
錯過上次的朋友……發喇:x
HT:ARE YOU READY? 你準備好破產未?我出10隻......
新手開始玩ht, 只訂了mk43
極其量訂所有ironman同hulkbuster:$...頂多訂埋hulk:ar:因為佢會出第三集仲要分part 1同part2....等最後一集先齊套:p
Hulkbuster點都走唔甩.....
43等1:4....
Black widow....
45.......
OMG....!!!!!!!!!
:oh:又來過.....