Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Avengers: Age of Ultron collectibles by Hot Toys are already lined up for 2015!

今年又要幫HOTTOYS打工{:1_372:}
supertom 發表於 9-1-2015 07:59 PM
見到咁.....真係追極都追唔完-.-
原本諗住用mk43入坑, 諗諗下自己都係冇能力負擔到...:-(
原價放返張單 ...

玩玩具點解要玩到咁辛苦, 一係入坑,一係就一隻都唔買.
好彩,我點計都係,兩隻Mark43,Black Widow,可能買埋Mark45。其他我唔考慮。下年驚佢出神奇女俠,留翻D彈藥先!!!
2015 AVENGERS 2攻勢終於黎了:$:$:$
師兄們, 吾緊要, 只要我地一日有工䦕, 陳老闆就有辨法要我地攞份糧黎幫佢上香港富豪牓
Avengers 2 真係一套好商業o既電影,周邊產品真係養飽左好多人
嘩!出咁多點買呀!簡黎買都死!:Q
唔明點解有d人講野單單打打?
關候活乜野事?
睇了A2劇照, D戲服好行, 我暫時未對任何1位有買慾住.
反而有興趣蟻俠.
Mark 43,Ultron 同ca都會入 vision 都要諗諗 其他唔要lu
BW出極都吾似、Pass.無Hawkeye,唯一可以考慮。
其他既Custome太相似。。。除非有植髪之類新既突破、可否吾会考慮了
BW: 不嬲對女角冇趣同個樣出極都唔似
Hulk: 條單車緊身褲醜到呢....
Thor: 我以為佢地攞 Dark World 個隻出黎, 好似一模一樣咁
Hawkeye: 好似只係件衫唔同, 我反而覺得上集件衫型d
其餘個d有大機會會訂...
long 發表於 9-1-2015 07:30 PM
賣身都唔掂,要嚴選

我支持師兄,嚴選點都好過普選同濫選,否則買到自己身心荷包俱損.....{:1_220:}
我就一定企硬,量力而入!{:1_220:}
出咩都好,target已經出現,鎖定Hulkbuster,一定買硬.....其他暫時忍手passssss....{:1_220:}
嘩......今次勁 , 咁出發........HT發過豬頭,  不過鍾意邊隻先買啦, 無理由佢出咩就要買齊呀 ......咁傻仔? .....

如有 Avengers 3  。。Avengers 4.....5......6......7......8.....集....唔通又集條買齊人物咩 除非真系愛到無輪或財力無盡啦