Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 3A TRANSFORMERS - BUMBLEBEE

新手mm 發表於 6-10-2015 10:02 PM
師兄,,,收到貨,,感覺滿意嗎???

who wouldn't??!!
this bee is amazing in terms of price/quality.
3a has proved that HT figures are over priced.
2littlemoney 發表於 6-10-2015 10:09 PM
who wouldn't??!!
this bee is amazing in terms of price/quality.
3a has proved that HT figures ar ...

我只是心急問問,,過一兩日都會去取貨!!!
新手mm 發表於 6-10-2015 10:13 PM
我只是心急問問,,過一兩日都會去取貨!!!

有心既兄弟.......wow岩岩見到, 現貨賣 HK$31XX!!!!!  {:1_213:}

evan24hk 發表於 6-10-2015 10:07 PM
真心覺得依隻BUMBLEBEE 值回票價~ 等咁耐值得
文哥無訂~期待官圖~到時貴少少收都願意

文哥我見 yahoo 拍賣3300 連炮, (訂單所以只先付 900), 我就無愛只愛星星, 可去look look.
Ching你隻D光勁過死光, 你 see see 我隻, 好暗.......

amox 發表於 6-10-2015 10:48 PM
文哥我見 yahoo 拍賣3300 連炮, (訂單所以只先付 900), 我就無愛只愛星星, 可去look look.
Ching你隻D ...

好~@@去睇睇先~
我覺得感覺我隻光D 係因為我關左燈先影錯覺姐~
一陣我試下開哂燈再影一次
my canon is very bright. may be your batteries problem.

2littlemoney 發表於 6-10-2015 11:26 PM
my canon is very bright. may be your batteries problem.

{:1_373:}{:1_373:}{:1_373:}{:1_373:}
amox 發表於 6-10-2015 10:48 PM
Ching你隻D ...

:help:師兄 YAHOO 只見倒文哥普通版訂單~搵唔倒ONLINE 版~有無LINK SEND 俾小弟:he:
evan24hk 發表於 6-10-2015 11:35 PM
師兄 YAHOO 只見倒文哥普通版訂單~搵唔倒ONLINE 版~有無LINK SEND 俾小弟

岩岩俾人拍左啦.......{:1_372:}
唔好一味話好,對眼無改過只係用油油方法收細咗,最失敗之處。
cyrence123 發表於 6-10-2015 11:44 PM

我諗到辨法改善啦,遲D如果成功再上圖la,  玩具嘅野, 有時系要自已改下, 左整右整下, 先至好玩架. 衣D咪叫樂趣 lor。
cyrence123 發表於 6-10-2015 11:44 PM

師兄如果到手拎上手玩過就明白有幾好~
雖然有 SAD位同隻眼做得唔好~
不過,論整體質素....依隻性價比真係無得輸
amox 發表於 6-10-2015 11:41 PM
岩岩俾人拍左啦.......

:$遲左一步~算啦~文哥如果一樣水準買現貨貴幾舊都願:he:
我同意整體都造得好有水準.自己都會想辦法去改善