Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 3A TRANSFORMERS - BUMBLEBEE

taylortoy01 發表於 5-10-2015 08:52 PM
深精∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼

我去左旺精∼:x∼∼∼∼
不過旺精門口有張bee ge 相有埋價錢,吾知會吾會太大盒無放出黎可以問下
網上同3A 訂 果 D 幾時有?
傳聞好似要10月尾先開始派貨, 總之係遲,唔會早
photos look ok wor, but I still prefer bright yellow without battle damage
章戎 發表於 6-10-2015 10:06 AM
傳聞好似要10月尾先開始派貨, 總之係遲,唔會早

thanks..........................................:help:
精粉賣哂!琴日問又叫我留電話話今日有!
點知我屋企人下午走過去問佢又話車未到!
好啦依家問佢又話冇晒貨!!呢間野真係極品......:blame:
肥高911911 發表於 6-10-2015 04:35 PM
精粉賣哂!琴日問又叫我留電話話今日有!
點知我屋企人下午走過去問佢又話車未到!
好啦依家問佢又話冇晒 ...

呢隻 bee 平手價應該好搶手!
Yahoo 賣緊小量2880
2littlemoney 發表於 6-10-2015 04:42 PM
呢隻 bee 平手價應該好搶手!

今日目測旺精冇貨!
小弟係小萬樓下訂,,琴日收到電話可以攞了..不過等好天先去取!!!:D

手機傷眼圖:love:

this 15" bee with amazing detail and wethering paint job.even comes with a swappable hand canon with light up feature!
while HT hulkbuster's hammer hand accessory will cost you extra
6,7 hundred! 3a good job, really looking forward to my next 3a
purchase!

師兄,,,收到貨,,感覺滿意嗎???:what:
真心覺得依隻BUMBLEBEE 值回票價~:$ 等咁耐值得
文哥無訂~期待官圖~到時貴少少收都願意:)