Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[分享討論] 聖鬥士星矢 -黃金魂 Soul of Gold-

For more details and gameplay videos.
Goto:

http://gematsu.com/2015/06/saint ... ameplay-screenshots
For all game related material, isn't this should post under "New Games Forum"?

http://www.toysdaily.com/discuz/ ... page%3D1&page=1

ww42 發表於 20-6-2015 03:35 PM
作畫質素大倒退 (和80年代的Tv版星矢比較) 有如小學生作品,不看也罷。😈

咁你侮辱咗80年代
:(師兄是否誤會咗我意思,我意思係以前的星矢好睇過現在喎!

都怪自己唔好.仲乜要睇完地下城接著又睇黃金魂...太大差別.:49:
今集D畫驚嚇到呢...:Q
之前雙魚果D質素去哂邊...:help:
Gundam6j 發表於 22-6-2015 09:12 AM
都怪自己唔好.仲乜要睇完地下城接著又睇黃金魂...太大差別.
今集D畫驚嚇到呢...
之前雙魚果D質素去 ...

去哂新OP既畫度...好明顯
預約日版 Blu-ray & DVD 的顧客抽選3名可得到黃金聖鬥士12人簽名 poster

近鏡時的樣子可接受, 但遠鏡時就..............
第6集有幾個黃金傾談時果段超級明顯, 唔明點解可以出街
第6集黃金集合果場, 咩那事呀我頂你個肺, 垃圾到咁都夠膽出既喂

d人真係紙板到, 面相又嘔, d聖衣完全冇晒d紋理位

金牛真係笑左, 縮晒水咁

Hello! We are Simson's~
金牛,你做咩呀?﹗咁似大雄、技安、靜怡咁既?﹗
J2 暑期8/8開始播黃金魂:$
睇下3 色台點用啲新人搞爛套爛片先:!
8月8日 J2 黃金魂

另一亮點, Tiger & Bunny 劇場版2
星光滅絕係會令中招者消失。
可以被送入遠處,又或者身體粉碎於異次元。
班嘍囉冇可能有條屍囉。
係咪日本冇人睇過上代星矢?