Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] SR - 鐵甲萬能俠Z (Getter Robot color)登場!!!

你d細件野全部12吋咁高...........咁大野咪.............果然大連..........
ray文 發表於 24/6/2014 05:29 PM

你一定睇錯咗, 係第2個人頂....... :79:
你一定睇錯咗, 係第2個人頂.......
可變戰士 發表於 24-6-2014 05:37 PM

我睇錯呀, 原來果個係teddy呀...............:p
我睇錯呀, 原來果個係teddy呀...............
ray文 發表於 24/6/2014 05:39 PM

嘜水?? 未聽過喎! {:1_218:}   

反而有個叫raymond娘就成日上電視. {:1_220:}
嘜水?? 未聽過喎!     

反而有個叫raymond娘就成日上電視.
可變戰士 發表於 24-6-2014 05:49 PM

係咩, 邊個咁勁, 我都想識呀...................:x
:67:又一箱12.....
敗兄, 我的收藏比起其他ching只是冰山一角..........
ray文 發表於 24-6-2014 09:22 AM

您都叫冰山一角~~~~:oh:
又一箱12.....
霸氣膠 發表於 24-6-2014 08:29 PM

你又入12呀..................勁~:71:
您都叫冰山一角~~~~
黑色三連敗 發表於 24-6-2014 10:23 PM

咁可能比一角多少少啦............:(
係咩, 邊個咁勁, 我都想識呀...................
ray文 發表於 24/6/2014 05:50 PM

你喺飛卜搜尋打"ray文娘"就會見到{:1_220:}, 佢攬住隻bb....... :p
你喺飛卜搜尋打"ray文娘"就會見到, 佢攬住隻bb.......
可變戰士 發表於 25-6-2014 12:12 PM

妖, 死開啦..............玩野~:53:
睇漏左這個post添,終於出現機戰櫃一部份啦!超勁,收埋的合金登場啦!期待其他部分出現!{:1_203:}

真係好正,毒死很多人!{:1_229:}
睇漏左這個post添,終於出現機戰櫃一部份啦!超勁,收埋的合金登場啦!期待其他部分出現!
mcdonaldsmark 發表於 25-6-2014 12:21 PM

你睇錯喇................我借人玩架.............{:1_197:}
萬能俠軍團真是太美了,感謝Ray文兄好圖!
萬能俠軍團真是太美了,感謝Ray文兄好圖!
hi600gg 發表於 25-6-2014 12:34 PM

過獎喇hi600gg兄, 你個軍團強大過我好多呢..............:)