Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] SR - 鐵甲萬能俠Z (Getter Robot color)登場!!!

大連文又放毒,最尾個張好毒呢...
小堅 發表於 23-6-2014 09:44 AM

你好快會入坑....................跟住龍珠一齊............:75:
又大飽眼福了

謝謝RAY兄~!!!
Usteakum 發表於 23-6-2014 10:43 AM

客氣喇usteakum兄.....................一雞兩味~{:1_208:}
客氣喇usteakum兄.....................一雞兩味~
ray文 發表於 23-6-2014 10:53 AM

有時搞下特別色...又唔貴...係唔係FANS都會吸引到...笨大我頂你~你好野~!

XDDDDDDDD
有時搞下特別色...又唔貴...係唔係FANS都會吸引到...笨大我頂你~你好野~!

XDDDDDDDD
Usteakum 發表於 23-6-2014 11:07 AM

真係好鬼毒................中到應~{:1_222:}
我約左去 星期五 去Show Room 攞 ^^
我約左去 星期五 去Show Room 攞 ^^
chal 發表於 23-6-2014 11:34 AM

原來chal用了自己提貨服務呢.............不過今次假日派完可以即刻開盒玩.....:DD
恭喜mazinger戰隊再多一員!
恭喜mazinger戰隊再多一員!
gazza1211 發表於 23-6-2014 11:48 AM

thx gazza兄, 相信你又入左唔少勁野玩呢.......{:1_220:}
真係好鬼毒................中到應~
ray文 發表於 23-6-2014 11:19 AM

我係人有我有既心態.....咪執輸...
wa, 3xx fl 賣到8魚, 唔怪得咁多人爭啦{:1_222:}
我係人有我有既心態.....咪執輸...
Usteakum 發表於 23-6-2014 12:21 PM

:36:.....................係咩................但好多人冇你都有呢............{:1_203:}
wa, 3xx fl 賣到8魚, 唔怪得咁多人爭啦
yugi 發表於 23-6-2014 12:24 PM

所以萬能俠不嬲都多人搶, 尤其限定野................{:1_222:}
最尾果張好強!:$ 成本過唔過5位數字?:he:
.....................係咩................但好多人冇你都有呢............
ray文 發表於 23-6-2014 12:26 PM

果日有朋友問我入唔入? 當時唔係香港..岩岩返到酒店HEA緊......都係靠朋友通知先入咋.....
最尾果張好強! 成本過唔過5位數字?
mudwk 發表於 23-6-2014 12:30 PM

強咩吖, 你地仲強啦..................我d普通料咋............冇計過.............:34: