Toysdaily 玩具日報

查看: 61159|回復: 102

[玩具報告] SR - 鐵甲萬能俠Z (Getter Robot color)登場!!!

2014年6月SR - 鐵甲萬能俠Z  (Getter Robot color)推出, 今次永井豪館為紀念三一萬能俠40週年而推出的特別配色...............:36: 在初公佈時真係覺得配色好正, 不論係三一或鐵甲萬能俠fans都應該要入手呢.........:$ 今次亦要讚下港魂既效率, 能做到與日本同日預訂及發貨, 使到一眾玩家可以唔洗食炒貨呢...............讚!! :71: 講返今次三一配色萬能俠與以往系列同樣, QC及關節都算OK, parts不多, 最特別當然係配備三一招牌武器大斧頭啦..........勁型!! :!

一貫永井豪限定品獨特的boxart設計~

盒內配件不多, 最搶眼當然係巨斧啦~

朋友號用上好搶眼既金屬紅色襯綠色~

巨斧出場~~~

福綠壽3色合照!!!

又增添一名成員喇........

其實三一萬能俠40周年記念關鉄甲萬能俠乜事?笨大咁出好夾硬黎...出返隻sr三一咪仲好...
講真, 我鐘意哩隻萬能俠係把斧頭. :x

我喺現時見到哩隻賣雙倍價錢! ................ :Q
先唔講價錢..呢隻39x訂到算好抵玩架la..
:)
尋日出街見6字頭, 諗都唔洗諗....無入! 等個網下先,實多貨! 不過都預左貴
仲未收到CALL, 應該今個星期到手.

想買番盒飛翼噴色俾佢用, 考慮中!!!!!{:1_215:}

想買番盒飛翼噴色俾佢用, 考慮中!!!!!{:1_215:}
大連文又放毒,最尾個張好毒呢...
:he:

其實三一萬能俠40周年記念關鉄甲萬能俠乜事?笨大咁出好夾硬黎...出返隻sr三一咪仲好...
taken 發表於 23-6-2014 01:32 AM

係呀, 只能說廠商對鐵甲萬能俠有愛多d.................:DD
講真, 我鐘意哩隻萬能俠係把斧頭.

我喺現時見到哩隻賣雙倍價錢! ................
可變戰士 發表於 23-6-2014 01:41 AM

相信唔少ching都會為了呢把魔神之斧而入手呢...........計落同你入套parts差唔多價, 咁一定呢隻魔神抵玩好多啦............{:1_220:}
先唔講價錢..呢隻39x訂到算好抵玩架la..
老文 發表於 23-6-2014 09:15 AM

真係抵玩到爆, 又限定又大斧...........正~:)
又大飽眼福了

謝謝RAY兄~!!!{:1_197:}
尋日出街見6字頭, 諗都唔洗諗....無入! 等個網下先,實多貨! 不過都預左貴
宇宙之王者 發表於 23-6-2014 09:26 AM

因為次次限定都會炒, 所以好多舖都唔做訂, 賣現好搵好多.........如果買家錯過機會就只能捱貴貨喇.......:(

想買番盒飛翼噴色俾佢用, 考慮中!!!!!
馬仔 發表於 23-6-2014 09:42 AM

港魂??昨日開始派喇................見有ching就咁裝飛翼都好鬼正~:love: