Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] SR - 鐵甲萬能俠Z (Getter Robot color)登場!!!

果日有朋友問我入唔入? 當時唔係香港..岩岩返到酒店HEA緊......都係靠朋友通知先入咋.....
Usteakum 發表於 23-6-2014 12:32 PM

咁整定你同佢有緣啦.................因為好多ching都miss左...........:78:
wa, 3xx fl 賣到8魚, 唔怪得咁多人爭啦
yugi 發表於 23-6-2014 12:24 PM

8魚??? 駛唔駛丫...過份左喎
咁整定你同佢有緣啦.................因為好多ching都miss左...........
ray文 發表於 23-6-2014 12:35 PM

識埋D 毒友(道友)....真係唔知講咩好........{:1_206:}
8魚??? 駛唔駛丫...過份左喎
Usteakum 發表於 23-6-2014 12:41 PM

一d都唔出奇, 普遍都6魚多................可能見之前日版可以過千..............:38:
識埋D 毒友(道友)....真係唔知講咩好........
Usteakum 發表於 23-6-2014 12:42 PM

我好明白你既感受..................{:1_229:}
一d都唔出奇, 普遍都6魚多................可能見之前日版可以過千..............
ray文 發表於 23-6-2014 12:44 PM

咁就無野好講了....過千真係過份左^2囉....我諗原因都係佢唔再版既關係..賣一隻無一隻...
昨日六點幾都派到手了
我好明白你既感受..................
ray文 發表於 23-6-2014 12:45 PM

人生在世..真係

有個真正朋友的確好極......飲勝~!:34:
咁就無野好講了....過千真係過份左^2囉....我諗原因都係佢唔再版既關係..賣一隻無一隻...
Usteakum 發表於 23-6-2014 12:50 PM

一定呢, 限定野..................{:1_197:}
昨日六點幾都派到手了
revy 發表於 23-6-2014 12:51 PM

yeah, 大家放假有好野玩.............正~:)
人生在世..真係

有個真正朋友的確好極......飲勝~!
Usteakum 發表於 23-6-2014 12:51 PM

{:1_208:}..................:DD
原來chal用了自己提貨服務呢.............不過今次假日派完可以即刻開盒玩.....
ray文 發表於 23-6-2014 11:40 AM

咁o岩當日 ( Fri. ) 係附近 , 咁咪試下佢地提貨服務囉 :78:
頭像被屏蔽
多謝師兄分享好物! :71: :71: :71: 我那隻也剛剛送到了! :handshake: 看到 師兄 的 惡魔人色...怨念物:79:
咁o岩當日 ( Fri. ) 係附近 , 咁咪試下佢地提貨服務囉
chal 發表於 23-6-2014 02:00 PM

原來係咁....................又可以慳返4草..............:71:
多謝師兄分享好物!    我那隻也剛剛送到了!  看到 師兄 的 惡魔人色...怨念物
mythsgod 發表於 23-6-2014 02:06 PM

客氣喇, 惡魔人唔錯架.............第一隻港魂訂購入手物~:)