Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] SR - 鐵甲萬能俠Z (Getter Robot color)登場!!!

俾人鬧我都要講,我真係唔知靚係邊,一模多用無誠意根本揾笨.....
lukyuet 發表於 24-6-2014 01:00 AM

又唔會比人鬧咁嚴重呢, 大家玩玩具都係求開心, 各有各意見, 咪當互相研究下, 發表下意見囉.......:36:
所有野都係有愛就點都會入, 冇既送比你都嚴阻地方啦.........:he:
入來支持吓文爺先!
andysin33 發表於 24-6-2014 01:35 AM

thx, 海兄...................:)
回復  lukyuet

Ching你講得一D都無錯,真心覺得那種錯配一D都唔合襯,我擁有佢完全係因為唔執輸的 ...
老文 發表於 24-6-2014 07:25 AM

係呢老文兄, 正如咸魚青菜各有所愛..............相信有好多ching亦為佢把巨斧入隻玩下呢.....又可以比三一用........正~{:1_220:}
d相好毒:^
bandai 幾時先肯出sr三一架
d相好毒
bandai 幾時先肯出sr三一架
rider_kabuki 發表於 24-6-2014 10:10 AM

thx, 宜家出左真三一.............三一可能要等等............:43:
我用黎劈你就得.................
ray文 發表於 24/6/2014 09:21 AM

嘜你咁架, 見你個櫃咁鬼劑迫, 諗住蝕底啲幫你保管! {:1_220:}
隻色好正, 不過我個隻有D SAD 位, 今晚出REPORT.{:1_196:}
嘜你咁架, 見你個櫃咁鬼劑迫, 諗住蝕底啲幫你保管!
可變戰士 發表於 24-6-2014 12:04 PM

你個櫃都好唔得我幾多啦......................:x收埋咁多好野...........
隻色好正, 不過我個隻有D SAD 位, 今晚出REPORT.
馬仔 發表於 24-6-2014 12:08 PM

都算唔錯喇, 少少sad在所難免...................等你包膠............:71:
你個櫃都好唔得我幾多啦......................收埋咁多好野...........
ray文 發表於 24/6/2014 12:10 PM

遲啲會整個大啲嘅玻璃櫃, 放我啲扭蛋,shf落去.  :36:   

我係得哩啲, 冇計{:1_203:}
遲啲會整個大啲嘅玻璃櫃, 放我啲扭蛋,shf落去.     

我係得哩&#2187 ...
可變戰士 發表於 24-6-2014 12:22 PM

我知啦, 扭蛋=老變, shf=12吋嘛...............:58:
我知啦, 扭蛋=老變, shf=12吋嘛...............
ray文 發表於 24/6/2014 12:34 PM

邊有你咁多好嘢吖. :58:

扭蛋刀係=扭蛋, shf易都係=shf .......  {:1_214:}
邊有你咁多好嘢吖.

扭蛋刀係=扭蛋, shf易都係=shf .......
可變戰士 發表於 24-6-2014 04:50 PM

仲扮野, 見你個櫃全部勁野.................:74:
仲扮野, 見你個櫃全部勁野.................
ray文 發表於 24/6/2014 04:51 PM

幻覺嚟啫! 全部都係細件嘢! {:1_220:}
幻覺嚟啫! 全部都係細件嘢!
可變戰士 發表於 24-6-2014 05:23 PM

你d細件野全部12吋咁高...........咁大野咪.............果然大連..........:36: