Toysdaily 玩具日報

查看: 26240|回復: 111

[玩具攝影] 新世紀 GPX CYBER FORMULA COLLECTION Vol.1及明日香限定VER.登場!!!

早前入手見近排有d時間便拎出黎學人貼下水貼玩下{:1_238:} , 順便貼埋近日入手既限定版明日香VER..........{:1_220:} 又幾過隱呢............期待part 2來臨~:D

又入嚟學嘢! {:1_220:}
Good job!!:71:  我買左都未開盒:55:
又入嚟學嘢!
可變戰士 發表於 21-6-2014 02:05 PM

我都係學野咋, 第一次學人貼水貼.................:80:
Good job!!  我買左都未開盒
stonekeung01 發表於 21-6-2014 02:10 PM

過獎喇石強兄, 貼貼下又幾得意...........係限定版難貼少少................都幾正!!:)
我都係學野咋, 第一次學人貼水貼.................
ray文 發表於 21/6/2014 02:11 PM

貼得好專業, 果然係老手. {:1_220:}
貼得好專業, 果然係老手.
可變戰士 發表於 21-6-2014 02:19 PM

唔好玩我啦, 咁都話專業...............跟你學野開班教我啦~{:1_197:}
sp. decal ver.:handshake:
痛車啊∼∼∼∼∼∼∼∼!
明日香ver:handshake:
看到價錢忍手沒買:help:
大大好有心機, support~~~~!!!
你唔係雜成咁MA, 限定果架都殺埋

普通版我開左但仲未貼{:1_224:}
你連cf都岩{:1_200:}
我只鍾意akf 0 後面果D
I also wanna get 明日香 ver........ :help:  Where can find it?????????? :help:
明日香架車好貴呀!但真係幾靚!{:1_198:}