Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 新世紀 GPX CYBER FORMULA COLLECTION Vol.1及明日香限定VER.登場!!!

sp. decal ver.
ygat2005 發表於 21-6-2014 02:31 PM

真係唔錯架.......................:75:
痛車啊∼∼∼∼∼∼∼∼!
gazza1211 發表於 21-6-2014 02:38 PM

好正架, 有女女係車身.................:love:
明日香ver
看到價錢忍手沒買
野比大雄 發表於 21-6-2014 03:17 PM

原先都冇諗住買.........但玩完part1後又心癢癢, 最後行左幾次, 都係帶埋佢返屋企呢.....:^
大大好有心機, support~~~~!!!
半田健人_555 發表於 21-6-2014 03:26 PM

客氣喇半田兄.............玩玩下水貼發覺都幾過隱呢............簡簡單單岩晒小弟~:43:
你唔係雜成咁MA, 限定果架都殺埋

普通版我開左但仲未貼
yugi 發表於 21-6-2014 04:13 PM

本身冇諗住入, 但貼完part1又幾好玩, 所以又身痕入埋限定呢, 真係幾靚架~:34:
你連cf都岩
我只鍾意akf 0 後面果D
cybster 發表於 21-6-2014 06:07 PM

以前都幾鍾意睇架...................:78:
I also wanna get 明日香 ver........   Where can find it??????????
Douglas.M.Saint 發表於 21-6-2014 06:25 PM

德哥, 我見MK信X同皆X都有得賣.............:71:
明日香架車好貴呀!但真係幾靚!
mcdonaldsmark 發表於 21-6-2014 09:32 PM

係呀, 所以最終都忍唔到手入埋......................:68:

超正!香港賣有D貴,打算Vol 1+2都去amiami買
唔好玩我啦, 咁都話專業...............跟你學野開班教我啦~
ray文 發表於 21/6/2014 02:25 PM

講起上嚟我都好耐無噴過油, 對上嗰隻好似係豐田文哥, 不過都係你勁好多........{:1_214:}
德哥, 我見MK信X同皆X都有得賣.............
ray文 發表於 21-6-2014 11:54 PM

Thx~~~~~~ :77:
超正!香港賣有D貴,打算Vol 1+2都去amiami買
月光.Laputa! 發表於 22-6-2014 12:57 AM

唔太熟網購, 所以入現貨算............好價入就抵玩好多呢...........:71:
講起上嚟我都好耐無噴過油, 對上嗰隻好似係豐田文哥, 不過都係你勁好多........{:1_214: ...
可變戰士 發表於 22-6-2014 01:12 AM

你先係大師級呢.............幾時過我兩招呀~:he:
你先係大師級呢.............幾時過我兩招呀~
ray文 發表於 23/6/2014 12:52 AM

傻喇! 我哩啲窮家小學雞, 邊有得同你有錢神人比呀!? :he:
傻喇! 我哩啲窮家小學雞, 邊有得同你有錢神人比呀!?
可變戰士 發表於 23-6-2014 01:38 AM

又講呢d......................:67: