Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 新世紀 GPX CYBER FORMULA COLLECTION Vol.1及明日香限定VER.登場!!!

G7黎緊, 要忍手!!!!!
gerardh1 發表於 23-6-2014 10:50 PM

兩樣唔同性質既ching...........有愛都可以考慮下......{:1_220:}
上次個價唔得咩....................
ray文 發表於 24-6-2014 09:14 AM

我未覆佢,上次個個都係我問你意見...
我未覆佢,上次個個都係我問你意見...
小堅 發表於 24-6-2014 10:40 AM

ic.............真係好難開............{:1_197:}
你都入硬架啦, 唔洗諗, go go go....................
ray文 發表於 24-6-2014 09:15 AM

文毒放常常放毒文...
文毒放常常放毒文...
小堅 發表於 24-6-2014 11:31 AM

你對對呀.........................:x
我d初哥點可以教人呀................咪玩啦, 你d老手又唔開班教.............
ray文 發表於 24/6/2014 09:16 AM

係咪仲有架紅色未出?? {:1_215:}
係咪仲有架紅色未出??
可變戰士 發表於 24-6-2014 11:57 AM

咩紅色先?? part 2就未出.......................:57:
咩紅色先?? part 2就未出.......................
ray文 發表於 24/6/2014 12:08 PM

我諗PART 2呱! :( 都無玩開, 唔夠你專業......{:1_222:}
我諗PART 2呱!  都無玩開, 唔夠你專業......
可變戰士 發表於 24-6-2014 12:17 PM

我都冇玩開wor............岩岩出完part1之嘛.............{:1_219:}
我都冇玩開wor............岩岩出完part1之嘛.............
ray文 發表於 24/6/2014 12:25 PM

咁你啱囉! 你依家咪開始玩. {:1_219:}
咁你啱囉! 你依家咪開始玩.
可變戰士 發表於 24-6-2014 04:45 PM

一齊啦, 細細架, 好易收藏................:x
一齊啦, 細細架, 好易收藏................
ray文 發表於 24/6/2014 04:47 PM

無你屋企咁大, 裝極都仲有位裝.....   :x
無你屋企咁大, 裝極都仲有位裝.....
可變戰士 發表於 24-6-2014 04:52 PM

同你d扭蛋差唔多大, 唔會好阻你地方.................你玩開實冇問題~:58:
同你d扭蛋差唔多大, 唔會好阻你地方.................你玩開實冇問題~
ray文 發表於 24/6/2014 04:55 PM

心領, 學你話齋無愛. :DD
心領, 學你話齋無愛.
可變戰士 發表於 24-6-2014 05:21 PM

玩下先啦, 好快有..........:57: