Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 卧態撩人 - 明日香(多圖)

這是新世紀福音戰士03的明日香景品,明日香卧態造型撩人,如花瓣散開的頭髮、扭動成「S」字形的玲瓏身體、女性夢寐以求的「11」腹肌、長腿,最重要是看似羞澀的神情,都是吸引購買的原因。雖然上色有少許甩油情況,但百多元的售價,也不用太苛求。:43:

訓響度既figure我以後點都唔會入~
即使係我本命明日香都好~:67:
這個景品來說質素好很,我也入了 ~ !
我想問, 明日香隻眼是否在某一個電影版中傷左?
回復 2# 密斯威爾

點解唔買瞓响度嘅figure嘅?
回復 4# 馬仔

喺新劇場版第二集中,即YOU CAN (NOT) ADVANCE,亦即係「破」中,明日香坐上黑色嗰部3號機,部3號機好快比使徒入侵而不受控,最後比受Dummy 系統控制嘅初號機打到血流成河,而明日香連埋駕駛艙比初號機咬咗一啖,明日香死唔去,從此左眼帶眼罩。
有冇諗過咩方法令佢企到起身?
display 果陣訓係到好難欣賞到, 同埋好晒位

ps 上個月雜誌送果隻明日香都好正
唔該曬,相當長細解釋,我起初以為cosplay 來。

回復  馬仔

喺新劇場版第二集中,即YOU CAN (NOT) ADVANCE,亦即係「破」中,明日香坐上黑 ...
三木白花子 發表於 26-11-2013 08:57 PM
回復 7# 惡魔貓仔

黐上牆display啦