Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] SDCC限定 SHF 比達 Original Animation Color

七個古碌咁又咁貴........................
玩具 發表於 18-7-2014 02:41 PM

相信到時應該唔洗...............:78:
sdcc同其他限定不嬲都係咁, 少貨炒到high, 水浸插到暈..............
ray文 發表於 18-7-2014 02:28 PM

我睇慣動畫, 都係喜歡卡通色, 改色原色唔岩我
呢隻真係唔吸引......:(
飛兄你都岩呢隻
我去睇下有冇現貨先
takeshi 發表於 17-7-2014 07:09 PM

因為諗諗下....直到現在也齊 set ....無理由缺一隻呢....:DD
相信到時應該唔洗...............
ray文 發表於 18-7-2014 02:43 PM

今日聽完店主打電話過黎報價,我打算放棄E只:x
今日聽完店主打電話過黎報價,我打算放棄E只
wingsiu 發表於 23-7-2014 11:19 AM

係咪進取左好多..........{:1_215:}hk都係呀............:sad:
係咪進取左好多..........hk都係呀............
ray文 發表於 23-7-2014 11:22 AM

開80USD, 當年超西悟空都系50, 悟飯45, 魔童60, E只軟腳蟹咁個價位,傻的嗎:38:
開80USD, 當年超西悟空都系50, 悟飯45, 魔童60, E只軟腳蟹咁個價位,傻的嗎
wingsiu 發表於 23-7-2014 11:30 AM

唔怪得啦, hk覆我都同樣貴左...............咁缺咩.......{:1_237:}
唔怪得啦, hk覆我都同樣貴左...............咁缺咩.......
ray文 發表於 23-7-2014 11:50 AM

應該唔會缺,只不過系D老細見只只SDCC都炒得就以為E只都可以,好多鬼佬唔like, 又邊會唔夠貨,兩年前只SDCC悟飯系amazon任買,30USD咋,E只應該唔夠只悟飯吸引囉
E個價留黎買博羅同16號好過啦
應該唔會缺,只不過系D老細見只只SDCC都炒得就以為E只都可以,好多鬼佬唔like, 又邊會唔夠貨,兩 ...
wingsiu 發表於 23-7-2014 11:56 AM

一隻都不能少.................不過等平先啦..................仲諗住你果邊有好價添........:no:
回復 100# ray文 一箱?{:1_197:}
一隻都不能少.................不過等平先啦..................仲諗住你果邊有好價添........
ray文 發表於 23-7-2014 02:25 PM

一只都不能少文:71:
我都想齊人,不過SHF龍珠條路好長,買太多冇位放:68:
回復  ray文 一箱?
霸氣膠 發表於 23-7-2014 06:46 PM

我連訂都訂唔到............仲何來搵到一箱............:67:
一只都不能少文
我都想齊人,不過SHF龍珠條路好長,買太多冇位放
wingsiu 發表於 23-7-2014 10:00 PM

反而想佢可以出多d角色.............條line宜家開始發力............正~ 你執執佢一定有位擺.....{:1_197:}
一隻都不能少.................不過等平先啦..................仲諗住你果邊有好價添........
ray文 發表於 23-7-2014 02:25 PM

一隻都不能少...
:he: