Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] SDCC限定 SHF 比達 Original Animation Color

[quote]點解落到地球會變左色??
carton1216 發表於 21-6-2014 03:06 PM

我都好想知!
宇宙之王者 發表於 21-6-2014 06:08 PM

就係等而家可以同模轉色出多次撈多筆,但官方有冇研究過會有幾多人買。
呢條line第一隻skip既應該係佢
btw 咁即係之後出既限定, SDCC都會改色出啦
gominggo 發表於 21-6-2014 01:20 PM

也是第一隻 skip 呢
E隻唔得囉D色!唔會入!
我寧願佢加少少野做比達王好過................{:1_206:}
die hard fans will buy, I'm skip this....
其實超西比達本身已經有SDCC 嘅上色水準...
見到呢隻改色比達,我怕將來出超西比達SDCC 又唔知改成點... 可能又係一般人唔會想要嘅version...
其實超西比達本身已經有SDCC 嘅上色水準...
見到呢隻改色比達,我怕將來出超西比達SDCC 又唔知改成點 ...
兩蚊 發表於 22-6-2014 01:54 PM

改黑髮版:x
頭像被屏蔽
三一萬能俠都經過大氣層由紅變黑,比達經過大氣層d色變少左。:38:

[quote]點解落到地球會變左色??
carton1216 發表於 21-6-2014 03:06 PM

我都好想知!
宇宙之王者 發表於 21-6-2014 06:08 PM
回復 24# 馬仔

神奇在於孖公仔立巴完全無任何改變....{:1_215:}
三一萬能俠都經過大氣層由紅變黑,比達經過大氣層d色變少左。
馬仔 發表於 23-6-2014 06:37 PM

比達徒手穿過大氣層..........:71:
點都係原色靚點{:1_197:}
請問邊到有得訂?
會場價將會系$ 45, 不過D鬼佬都唔系好buy, 個個話點解唔系超級比達改色,睇黎個價唔會好似SDCC悟空咁狂升...
會場價將會系$ 45, 不過D鬼佬都唔系好buy, 個個話點解唔系超級比達改色,睇黎個價唔會好似SDCC悟空咁狂升.. ...
wingsiu 發表於 26-6-2014 01:35 AM

係就好喇..................:p