Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] SDCC限定 SHF 比達 Original Animation Color

回復 164# ray文 你帶個仔行親子通道咪入到,{:1_203:}
我買個D限時段,所以冇影響...
我唔知你要買...
尋日一號都買左...
小堅 發表於 26-7-2014 12:11 PM

唔緊要啦, 等遲d大貨有先玩..................{:1_238:}
回復  ray文 你帶個仔行親子通道咪入到,
霸氣膠 發表於 26-7-2014 12:39 PM

都話你熟行啦...................{:1_220:}
係咪八月頭會有? 見過圖片實物....其實都係覺得魂SHOP個隻得好多....
希望呢幾日有消息啦, 個show都完了..............{:1_197:}
魂shop果隻比達又炒起咗.....之外無買又飲恨....
dont like the colour change~
呢隻野真係幾經典,越見越貴,網仲過千...係多人買定扮野試價?咁既色本身唔會買,宜家... ( 真係你買埋我個份!){:1_222:}
呢隻野真係幾經典,越見越貴,網仲過千...係多人買定扮野試價?咁既色本身唔會買,宜家... ( 真係你買埋我個份! ...
宇宙之王者 發表於 13-8-2014 04:18 PM

喱隻冷門比達都攪成咁,下次一個咁好彩嚟隻超西3咁要幾錢,訂唔到咪p硬k。
[quote]喱隻冷門比達都攪成咁,下次一個咁好彩嚟隻超西3咁要幾錢,訂唔到咪p硬k。
iorik 發表於 17-8-2014 02:10 AM

呢個我都唔肯定了,講真,來來去去咪得個三幾間有得賣,佢地夾埋托價,根本就托住個市場,而且無人買佢地又唔會因為咁有資金問既,通常冷門野就會爆冷升,其實熱門野通常死得快,眼見不少
好似呢度無人有入到呢隻 ?
玩具 發表於 30-8-2014 10:16 PM
好似呢度無人有入到呢隻 ?

揚左出嚟既暫時得我囉。:67:
美國官網bluefin依家有得訂$65美金一隻,但至少訂二隻
唔知ship唔ship海外
呢隻我入左。我幾中意呢個配色