Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] SDCC限定 SHF 比達 Original Animation Color

係唔係先,唔好反口...
小堅 發表於 24-7-2014 02:43 PM

求之不得啦..............我需要放下假.............:34:
今日去 SDCC day 1, 因為有朋友要求幫手而去入兩隻,
估唔到賣呢隻限定版比達檔野都要排隊,
而且仲限定每人只可入一隻, 朝早去排隊仲要間歇性截隊,
結果排左半個鐘至入到第一隻,
到下晝反而冇咁癲, 結果排左三個字隊入埋第二隻,
不過論癲, 都真係唔及孩之寶咁癲...

客官, 你要點嘅菜到啦~
今日去 SDCC day 1, 因為有朋友要求幫手而去入兩隻,
估唔到賣呢隻限定版比達檔野都要排隊,
而且仲限定每人 ...
SuperBus 發表於 25-7-2014 01:43 PM

第一手自己去買感覺係唔同 D !!!
又每人限一.....................{:1_237:}
第一手自己去買感覺係唔同 D !!!
玩具 發表於 25-7-2014 01:58 PM

世界其實大同,就連排隊都一樣:he:

btw 師兄你果句,頑仔大少都成日咁講,佢仲happy啦,寓興趣於工作
求之不得啦..............我需要放下假.............
ray文 發表於 24-7-2014 04:39 PM

今日帶阿B出黎交收...
順便我帶佢入去動漫節同D姐姐影相...
{:1_236:}
今日帶阿B出黎交收...
順便我帶佢入去動漫節同D姐姐影相...
小堅 發表於 26-7-2014 09:44 AM

你昨日入完仲入............你唔洗休息下咩..............:58:
你昨日入完仲入............你唔洗休息下咩..............
ray文 發表於 26-7-2014 09:51 AM

唔駛錢又唔駛排隊未去行下...
:he:
唔駛錢又唔駛排隊未去行下...
小堅 發表於 26-7-2014 10:05 AM

你就好啦.......................但多人都爆~{:1_206:}
第二只要skip 嘅SHF龍珠:36:
只色真系冇愛
第二只要skip 嘅SHF龍珠
只色真系冇愛
wingsiu 發表於 26-7-2014 10:35 AM

wingwing...
我呢隻反而有興趣...
:he:
你就好啦.......................但多人都爆~
ray文 發表於 26-7-2014 10:23 AM

第一日係咁...
星期六日最多...
之後應該好D...
你都有_ _ _啦...
都唔駛排隊...
wingwing...
我呢隻反而有興趣...
小堅 發表於 26-7-2014 10:43 AM

本來未件實物得官圖我都仲可以接受,睇完SDCC實物圖,我就接受唔到,如果30 USD我可能會為買而買,不過應該冇咩可能跌到咁平,其實今年本來有機會去到SDCC,不過最後都系唔得閒,希望下年會有只吸引到我嘅SDCC SHF龍珠, 更加期待avenger 2 會系會場出show
蘿蔔青菜各有所愛,小堅兄你有愛就應該拿拿臨入翻只,唔好食炒價:71:btw, 反而今年B社攤位D扇幾吸引,相要翻把
本來未件實物得官圖我都仲可以接受,睇完SDCC實物圖,我就接受唔到,如果30 USD我可能會為買而買 ...
wingsiu 發表於 26-7-2014 10:51 AM

要等香港大貨返到時再入...
依家唔多鋪頭返左貨...
香港動漫節冇乜野睇...
反而SDCC好多野都好正...
第二只要skip 嘅SHF龍珠
只色真系冇愛
wingsiu 發表於 26-7-2014 10:35 AM

咁你入會場幫我入啦..............:DD