Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] SDCC限定 SHF 比達 Original Animation Color

反而想佢可以出多d角色.............條line宜家開始發力............正~ 你執執佢一定有位擺.... ...
ray文 發表於 24-7-2014 09:33 AM

龍珠呢條line算好好儲架啦, 出到e+都係十隻左右...睇下神話, 黃金都2個 version....
龍珠唯一缺點係出得太慢
一隻都不能少...
小堅 發表於 24-7-2014 09:37 AM

快d諗下計啦...................:57:
快d諗下計啦...................
ray文 發表於 24-7-2014 09:39 AM

諗到先得...
個邊加左價...
呢邊相對又加...
不過等下啦,呢隻好似唔係好受歡迎咁...

P.S. 我鍾意呢隻多過原色...
龍珠呢條line算好好儲架啦, 出到e+都係十隻左右...睇下神話, 黃金都2個 version....
龍珠唯一缺點係出 ...
denniskwong 發表於 24-7-2014 09:37 AM

見廠商宜家有d誠意開始發力...........相信黎緊會密d喇............7月有sdcc比達, 9月有17號, 11月布洛尼, 1月有16號, 宜家仲有比古洛............:43:
龍珠唯一缺點係出 ...
denniskwong 發表於 24-7-2014 09:37 AM

冇得咁計既...
聖鬥士出左都10年有多...
龍珠之前又CUT左LINE...
係出得慢D...
不過依家你見差唔多隔2-3個月又一隻限定...
我覺得可以接受...
除非佢之後轉返有通販,如果唔係都應該KEEP住呢個時間黎出...
諗到先得...
個邊加左價...
呢邊相對又加...

P.S. 我鍾意 ...
小堅 發表於 24-7-2014 09:41 AM

望就咁望.............但你知好多野都係吹出黎.................:55:
望就咁望.............但你知好多野都係吹出黎.................
ray文 發表於 24-7-2014 09:44 AM

依家都未知實價...
等完左個show再諗...
唔急既,錢係你到...
你既財力可以高追...
:he:
依家都未知實價...
等完左個show再諗...
唔急既,錢係你到...
你既財力可以高追...
小堅 發表於 24-7-2014 09:47 AM

如果係有財力就唔洗咁煩啦................{:1_222:}
諗到先得...
個邊加左價...
呢邊相對又加...

P.S. 我鍾意 ...
小堅 發表於 24-7-2014 09:41 AM

超3頭將會出老翻

http://blog.xuite.net/danny0903seiya/twblog/229635060
超3頭將會出老翻
yugi 發表於 24-7-2014 09:54 AM

等SDCC出...
如果係有財力就唔洗咁煩啦................
ray文 發表於 24-7-2014 09:52 AM

你有牙力又有財力更有實力...
箱入不是夢...
:he:
你有牙力又有財力更有實力...
箱入不是夢...
小堅 發表於 24-7-2014 10:15 AM

紙皮箱就得.............唔好發夢喇..............{:1_240:}
見廠商宜家有d誠意開始發力...........相信黎緊會密d喇............7月有sdcc比達, 9月有17號, 11月布洛尼 ...
ray文 發表於 24-7-2014 09:42 AM

話時話, e+出得咁密, 有冇機會轉返做通版.
限定令到想後追既人都奶奶地野
話時話, e+出得咁密, 有冇機會轉返做通版.
限定令到想後追既人都奶奶地野
denniskwong 發表於 24-7-2014 10:18 AM

咁又少見d呢.............由魂限轉返通販...............相信佢地情願出ver.2或轉色好過.............:o
紙皮箱就得.............唔好發夢喇..............
ray文 發表於 24-7-2014 10:17 AM

幫我執幾打紙皮箱...
我好窮我要拎去賣...
:help: