Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Maleficent: 1/6th scale Maleficent Collectible Figure

頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
頭像被屏蔽
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
頭像被屏蔽
回復 94# SkySpidy

我當自己係邊個都無所謂,反正你都唔會理。大家上得嚟都係想討論下玩具,
打清打楚咪好囉,下次再討論,到時當然係討論玩具。
係TD瀏覽一段日子了 一直玩開Sic 超合金 最近睇完套戲先想買第一隻Figure 加上喜歡娜姐 係第一隻超想入,想入黎睇下有玩開既ching們有咩意見,點知罵戰中……呢區都幾唔和平…不如傾下隻公仔咪仲好,f字頭果位人兄,其實你講既野好有道理,i support you~不過唔使咁介意人地點講啦,串咪由佢串囉,和平d討論下公仔算。

第一次玩,hottoys figure呢d公仔,係咪係兆萬訂?
係TD瀏覽一段日子了 一直玩開Sic 超合金 最近睇完套戲先想買第一隻Figure 加上喜歡娜姐 係第一隻超想入,想 ...
Lovercatcome 發表於 23-6-2014 11:33 AM

依家ht新開訂全部都係信和20樓全層HT Secret Base開訂先,兆萬要遲下先有得訂。
係TD瀏覽一段日子了 一直玩開Sic 超合金 最近睇完套戲先想買第一隻Figure 加上喜歡娜姐 係第一隻超想入,想 ...
Lovercatcome 發表於 23-6-2014 11:33 AM

罵戰個D內容我通常會飛左佢唔睇, 只看其他師兄真正對Figure作出評論既內容.
娜姐嘅figure,可一不可再!!
想請問SB 有實物睇未?
想訂果啲又冇實物品睇,唔訂果啲就有實物品睇……{:1_224:}
訂左啦 人生中的第一隻Figure,少少貴,不過沒緊要,第一次上信和20樓,原來有個咁大既玩具店。
想請問SB 有實物睇未?
saihttam 發表於 23-6-2014 02:14 PM

未呀~昨日去訂未見~
好想睇呢隻 Maleficient o既版,仲有隻 Loki 點解一直都無版? 唔知仲有無得訂。
隻Loki HT使吾使搞到咁神秘呀?真係鬼鬼地