Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Maleficent: 1/6th scale Maleficent Collectible Figure

今日六點訂左,冇排隊:D
頭像被屏蔽
我都訂左了 {:1_214:}
最好笑係, 有人話呢個version冇翼送,   但呢個version係戲入邊都係冇翼, 咁又點出翼呢

出左翼, 又有另一個又話呢個version係戲入邊都冇翼, 點解走去加, 破壞曬呢個version

同埋而家係唔係多左小學雞係呢區??? 講野好似唔經大腦講野
舊債未清 新債莫問~~~~ 隻robocop 死左去邊ar
ricky246 發表於 20-6-2014 02:02 PM

I am waiting for the Robocop too! :67:
最好笑係, 有人話呢個version冇翼送,   但呢個version係戲入邊都係冇翼, 咁又點出翼呢

出左翼, 又有另一 ...
SkySpidy 發表於 21-6-2014 10:57 PM

我都係咁話,雖然呢隻個定價係貴左D,不過D叻叻豬真係去睇下套戲,睇過既再去睇多次啦,學wing1123大大講既,Maleficent穿呢套衫果陣正正就係比條賤佬國王斷左對翼,然後去王宮咀咒公主果時個look(少許劇透,別介意)佢有翼既只有一開始大戰軍隊時既長髮look 同 最尾個戰鬥look,老實講,我覺得全出戲最好睇係呢個look,但價錢就有點高了,不過呢隻係好野黎,我唔訂都講番句,安祖姐姐呢個角色,絕對有味道過羅拉,絕對唔同意有條傻仔話呢隻係豬頭骨,拿呢隻黎同畢佬果隻垃圾殺人狂比?笑話{:1_222:}
想問下成日話人咁又唔訂咁又唔訂嘅師兄,你地係咪隻隻都訂架?你唔訂果D
唔通我又話你咁又唔訂咁又唔訂乜乜物物咩?!訂同唔訂都一定有個理由架啦,
上到嚟唔講點解訂同點解唔訂唔通淨係打兩粒字話訂或者唔訂就叫討論?

黑魔后呢個look雖然係比較主打,不過前段果個有翼造型又真係幾高雅,而翼嘅顔色
又帶幾分邪氣,個人覺得前期做型好正。

回復 66# SkySpidy

請問師兄見倒邊位話呢個version冇送翼呢??個個都係話想佢出有翼version,亦無人話過呢個造型要有翼。
我知師兄你唔小學雞,講野前又上晒大腦,不過好似睇野就冇經對眼。{:2_313:}
千4銀, 點止要送翼, 多套衣服都不為過. {:1_208:}
頭像被屏蔽

我覺得依隻唔算貴啦!以現今ht嚟講1400係起點啦!唔似舊時蜘蛛俠3一千都唔洗,依家冇可能啦!
千4銀, 點止要送翼, 多套衣服都不為過.
bigtomm 發表於 22-6-2014 05:46 AM

遲D侯活又會出篇打手文解釋GA啦,可能又話係貴在個版權,俏像權呢
我覺得依隻唔算貴啦!以現今ht嚟講1400係起點啦!唔似舊時蜘蛛俠3一千都唔洗,依家冇可能啦!
sunnyfatb 發表於 22-6-2014 08:16 AM

一個大話,講一百次就會變成真話,FIGURE系列,出一百隻都賣千六,第一百零一隻賣千四,就會覺得好平
一個大話,講一百次就會變成真話,FIGURE系列,出一百隻都賣千六,第一百零一隻賣千四,就會覺得好平
fruitswai9 發表於 22-6-2014 10:09 AM
小朋友,醒啦,你仲未知港元貶值?
睇見都煩!不如$1400送曬幾個look好冇