Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Maleficent: 1/6th scale Maleficent Collectible Figure

三點訂完。難得娜姐肯批肖像權,睇怕都唔會有第二個,當然最希望將來出盜墓者1、2造型啦。始終都係娜姐經典。{:1_197:}
請問幾錢訂,謝謝先
請問幾錢訂,謝謝先
DVD迷 發表於 20-6-2014 08:05 PM

1390/500:!{:1_223:}
1390/500
sunnyfatb 發表於 20-6-2014 20:07

謝謝師兄回應
    不過好靚但配件太少,又貴貴地
五百訂,出年第一季,但職員話過農曆年前會先出一批,跟住其他要等過年後……{:1_203:}
之前希魔殺人狂出畢佬,呢次出女毛安祖...........
點解唔出FIGHTCLUB畢佬,盜墓安祖呢?講到尾呢次都係迪士尼比HT既豬頭骨黎,根本唔係HT有心出冷門野.....
呢次娜姐個妝化到起曬角,自組其他野都唔得,可幸既係呢舊豬頭骨我可以唔食.........
頭像被屏蔽
d乜乜物物 , 又咁又咁 , 講多無謂 , 聽日出去訂先 {:1_208:}
雖然貴,但真係出得幾好,有愛~,但其實可唔可以俾個長髮版黎?

申利: 明天去訂~
真係好靚,配 Loki 一流!

今晚o岩o岩睇完套戲,毒已中。
如果出翼版,初戀ver 又好、final 戰又好,必定。
依家....考慮下、考慮下。
無翼唔訂........................
無奸笑樣..唔訂~真糸無咩誠意~
奸角最緊要糸咩- W - 一個死奸樣{:2_319:}
無奸笑樣..唔訂~真糸無咩誠意~
奸角最緊要糸咩- W - 一個死奸樣
rockyou00 發表於 21-6-2014 08:19 AM

你連套戲都冇睇就唔好吹啦!睇過套戲都知黑魔后唔係奸角嚟。人吹你又吹,作過第二個理由先小啦。:76:
黑魔后是好人來架..
你連套戲都冇睇就唔好吹啦!睇過套戲都知黑魔后唔係奸角嚟。人吹你又吹,作過第二個理由先 ...
黃金獅子座 發表於 21-6-2014 12:06 PM

Lee d咪一開口就見真將:58: ∼笑死閻羅王:DD:DD:DD
不如講埋冇理由冇毒蘋果同魔鏡!因為黑魔后係白雪公主果個嘛:DD