Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Maleficent: 1/6th scale Maleficent Collectible Figure

套戲安祖做得入型入格,hottoys終於出到第一隻受權嘅安祖figure,個版超正,必買!{:1_227:}  最好出埋有翼版……:57:
舊債未清 新債莫問~~~~ 隻robocop 死左去邊ar
果然無令我失望,樣好似:71:收工仆去訂
其實有d師兄有無睇過套戲:80:呢個look點會有翼跟埋…係唯一有翼係長髮個樣同埋最尾包頭著褲樣先有翼
做得幾好.  $1390 好進取...
但我鍾意預告中, 開口笑那個奸又唔係奸嗰個笑樣.
講真我真心佢整體做得幾好!我打算會送隻俾老婆局佢中毒!:p
我都唔明話少配件少配件,lee隻想要乜配件?石?花?一對切咗出嚟ge翼?堅R頭!
都算貴,不過都順便訂了。
頭像被屏蔽
我都唔明話少配件少配件,lee隻想要乜配件?石?花?一對切咗出嚟ge翼?堅R頭!
BigOil 發表於 20-6-2014 02:33 PM

師兄講得有道理!不過1390個價高咗啲囉!
之前貓女差不多配件都係1牛2魚有找!
但係呢隻要1牛4魚呢:unhappy:
個面起角...
真係做得咁好?!
超港人 發表於 20-6-2014 02:34 PM

因為真人個面都係起晒角呢:34:
如果哩隻做可動眼就好喇…
地獄滾球 發表於 19-6-2014 09:13 PM

x2

樣幾好, 如果出另一套衫連翼我立即入. 唯一令我比唔落錢嘅原因係佢身形同件衫
其實有d師兄有無睇過套戲呢個look點會有翼跟埋…係唯一有翼係長髮個樣同埋最尾包頭著褲樣先有翼
wing1123 發表於 20-6-2014 02:08 PM

呢套衫係冇翼得,最後有返翼時已冇著袍
個面起角...
真係做得咁好?!
超港人 發表於 20-6-2014 02:34 PM

套戲入面個形象塊面比起真人平時係起角,應該係有電腦加工過。