Toysdaily 玩具日報

查看: 27681|回復: 81

[分享討論] PREMIUM BANDAI Showroom提件服務

頭像被屏蔽
剛收到 PREMIUM BANDAI 的電郵:

親愛的客戶,

您好! 非常感謝您對PREMIUM BANDAI Hong Kong的支持。 ...
mythsgod 發表於 10-6-2014 01:44 PM

在商言商...好多地方都會咁, 等你下次幫襯返lor, 正如好多食店食夠幾多錢會送現金劵一樣, 你會唔會問間店不如你唔好俾劵我, 今次直接扣左佢啦?!
所以係冇so的... 我應該唔會去親自提貨了。
頭像被屏蔽
所以係冇so的... 我應該唔會去親自提貨了。
呂品器 發表於 10-6-2014 01:51 PM

最少你可以鐘意幾時去拿都得唔駛比couier玩一整天
有點多餘,今次免我再送多張就差唔多,運費我都比左,而家又要自已去拎
頭像被屏蔽
ShXt.............. I have used delivary coupon for my Getter Mazinger................... :70:

I have sent a mail to them and let's see I can reimburse for the coupon or not........... :(
我雖然常逛 ssp, 但正如師兄所說, 真的無著數, 所以也不會報名了! 但對於其他不滿 黑貓 服務的師兄, 反 ...
mythsgod 發表於 10-6-2014 02:01 PM

其實今次真係去做白老鼠...
所以就算唔滿意黑貓都未必會試...
到時錢又畀左,貨又唔係去到邊...
同埋好多資料都唔清唔楚...
所以我問左佢幾個問題等覆...

1. 如果我選的日期是第一日的6月21日,請問6月21日什麼時間可以去拿取,是否一開門就可以???

2. 如果我選6月21日來取貨,但當天有事不能來,貨品會怎樣處理???

3. 填寫了你所需的資料後,我怎樣知道是否已經參加了這次活動???
I think this is a good start. Hope p-bandai HK will doing better and better.
好的開始, 不過代理仍然流流地
不過我想佢改善下有海外但有d又有開訂有d又無呢個情況先
我用左COUPON免運費,不過我住果區派貨算準時,吸引力唔大
回復 9# 小堅

哈哈, 以上問題我諗好多人都想知答案, 我都問左, 不過未有回覆
請問購物後所得的績分point有什麼用途呢?