Toysdaily 玩具日報

[分享討論] PREMIUM BANDAI Showroom提件服務

回復 45# 小堅

希望有人反映後佢知衰改一改個offer平息民憤啦   

真係攪得成的話應該無人再比4蚧運費受黑貓氣...
問題係黑腦送貨果度太垃圾呀 !!!!!!!!!
平運費都唔 GUR 啦

有無得披訴佢..叫佢直接比番40蚊我地好x過....

集齊幾10位ching一齊上去嘈佢..."回水40"....這才是現今港人應有本色:74:

集齊幾10位ching一齊上去嘈佢..."回水40"....這才是現 ...
老文 發表於 11-6-2014 11:02 AM

現在興佔領, 去佔領佢個showroom:x

集齊幾10位ching一齊上去嘈佢..."回水40"....這才是現 ...

nono,回水一早已經係港人應有本色,睇黃子華show就知{:1_208:}
nono,回水一早已經係港人應有本色,睇黃子華show就知
mudwk 發表於 11-6-2014 11:20 AM

我唔要佢回水...
叫佢除褲OK...
:he:
我唔要佢回水...
叫佢除褲OK...
小堅 發表於 11-6-2014 11:39 AM

小堅大都係男神fans{:1_228:}

其實點解要投訴?
如果你唔填根本唔受影響...
大家係到討論根本就唔係為左40蚊...
個40蚊我地一早畀左...
大家討論等人唔好中招,以為送免運費券咁著數...
其實就搵__笨...
小堅大都係男神fans
mudwk 發表於 11-6-2014 11:41 AM

係呀...
仲有魚蛋論...
我唔要你畀返粒魚蛋我...
我要你拎走佢粒魚蛋...
咁就公平...
:he:
對於唔想比家人知買左野既都有用 :DD
回復 53# 小堅

我可以有得揀自己攞慳回40..就當然要攞番40..我也是真金白銀比錢,佢要退就退番錢才正常...總之唔理..作為香港人..仲係td魂..我會出一個post叫"我應否上魂shop攞番40蚊?"...睇下可唔可以破13版先:63:
13版太少啦, 老文兄這post 可能破100版:38:
剛剛B記覆左 , 但同無覆無太大分別 :(

Dear Mr. X,

您好!多謝您支持PREMIUM BANDAI HONG KONG.

關於您提供Showroom提件服務的資訊我們已記錄了,下周我們會發一封自提確認郵件到您的註冊郵箱,請您留意查收。多謝您對我們活動的參與,期待您繼續支持PREMIUM BANDAI HONG KONG.

如有任何疑問,歡迎電郵至info@p-bandai.hk與我們聯絡,謝謝!
剛剛B記覆左 , 但同無覆無太大分別

Dear Mr. X,

您好!多謝您支持PREMIUM BANDAI HONG KONG.

關 ...
chal 發表於 11-6-2014 01:12 PM

你都好,叫有覆到...
我尋日問既問題到依家都0回覆...
回復  小堅

我可以有得揀自己攞慳回40..就當然要攞番40..我也是真金白銀比錢,佢要退 ...
老文 發表於 11-6-2014 01:06 PM

老文兄你快開,一於幫你推到100版...
:$