Toysdaily 玩具日報

[分享討論] PREMIUM BANDAI Showroom提件服務

回復 60# 小堅

超人3草都吹到14版..無理由4草會少得18版呀{:1_214:}呢個唔係錢既問題..係原則既問題{:1_218:}
剛剛B記覆左 , 但同無覆無太大分別

Dear Mr. X,

您好!多謝您支持PREMIUM BANDAI HONG KONG.

關 ...
chal 發表於 11-6-2014 01:12 PM

覆句咁ge野都要一日先覆到:x
回復  小堅

超人3草都吹到14版..無理由4草會少得18版呀呢個唔係錢既問題..係原則既問題 ...
老文 發表於 11-6-2014 01:33 PM

一於推POST...
齊齊免運費券換返40蚊...
:73:
覆句咁ge野都要一日先覆到
yugi 發表於 11-6-2014 01:36 PM

仲要有可能係copy and paste...
:he:
你都好,叫有覆到...
我尋日問既問題到依家都0回覆...
小堅 發表於 11-6-2014 01:27 PM

你問問題 , B記 自然要經幾百重關卡先覆到你啦 :p
你問問題 , B記 自然要經幾百重關卡先覆到你啦
chal 發表於 11-6-2014 01:51 PM

因為系統未有標準答案選擇,所以開緊會諗緊點答...
:he:
自取退回$80 差唔多...!{:2_326:}
睇黎這 post 都有機衝擊14版{:1_228:}

1. 如果我選的日期是第一日的6月21日,請問6月21日什麼時間可以去拿取,是否一開門就可以???
2. 如果我選6月21日來取貨,但當天有事不能來,貨品會怎樣處理???
3. 填寫了你所需的資料後,我怎樣知道是否已經參加了這次活動???

Dear XXXXXXXXX,

關於您諮詢的問題,這次Showroom提件服務將在6月21日至7月5日(10:30-21:30)期間在西九龍中心6/F舉行,由於名額有限,先到先得,參加Showroom現場自提貨品的客人都可以領取一張免運優惠券,如您當天沒有來取件的話我們會在7月5日前把您的貨品保管在Showroom現場。您填寫了參加Showroom提件服務資料,我們會在下周發送參加活動的確認信通知您

如有任何疑問,歡迎電郵至info@p-bandai.hk與我們聯絡,謝謝!
1. 如果我選的日期是第一日的6月21日,請問6月21日什麼時間可以去拿取,是否一開門就可以???
2. 如果我選6 ...
小堅 發表於 11-6-2014 03:30 PM

:x搞咁耐又係公式答非所問的東西
搞咁耐又係公式答非所問的東西
yugi 發表於 11-6-2014 03:31 PM

算好,叫做答左我想知既野...
不過睇完佢個回覆有D多餘...
咁我填唔填日子根本冇分別...
總之係活動期間去拎就得...
:34:
回復 69# 小堅

我也收到回信了, 回覆是一樣的:64:
唔係優惠之餘,重要字眼上佔左個客便宜,

實際重要買多一次先拎得番paid左果40蚊運費

究竟係邊個 ...
Gainax 發表於 10-6-2014 11:05 PM
搵笨5+2, 蹝我時間研究優惠喺邊, 邊個諗出嚟既拖出去斬
諗深一層...自己攞的好處會是外盒唔會有咁多貼紙吧!
Dear Mr. Mok,

您好!多謝您支持PREMIUM BANDAI HONG KONG.

關於您提供Showroom提件服務的資訊我們已記錄了,下周我們會發一封自提確認郵件到您的註冊郵箱,請您留意查收。另外您所提及已用的免運優惠劵(已交運費)不會作出返還,但爲了感謝客人參與今次自提服務我們會贈送一張新的免運優惠券給客人。多謝您對我們活動的參與,期待您繼續支持PREMIUM BANDAI HONG KONG.

如有任何疑問,歡迎電郵至info@p-bandai.hk與我們聯絡,謝謝!