Toysdaily 玩具日報

查看: 10901|回復: 53

[分享討論] 亞洲版合金魂

請問亞洲版合金魂是不是沒有收藏價值?{:1_225:}
係, 沒有的, 收藏後想賣出好難, 個個想要行版日版的
攞明開POST搞事....
係, 沒有的, 收藏後想賣出好難, 個個想要行版日版的
kinis 發表於 1-6-2014 11:12 AM

點止要日版, 仲要全新未開封, 直角"界"死人先至得.
點止要日版, 仲要全新未開封, 直角"界"死人先至得.
redfish 發表於 1/6/2014 11:24 AM

唔止, 仲要用雪梨紙包住先值錢!  {:1_214:}
我有兩盒宇宙大帝,兩盒都是亞洲版,一盒開來玩發覺是完美品,另一盒用包書膠包好收藏,但自己始終覺得亞洲版唔太好,我唔系來攪事{:1_225:}
唔止, 仲要用雪梨紙包住先值錢!
可變戰士 發表於 1-6-2014 11:32 AM

咁又唔係所有合金魂的運輸包裝都有雪梨紙
我唔理佢乜版,價好即入!{:1_208:}
回復 3# luciferdark
唔一定搞事, 可能只想放野, 只不過去錯平台
亞洲版沒有用的,不如比盒我! {:1_219:}
點為之收藏價值?
你自己收埋到死果日都唔諗住會賣就成世都有"收藏"價值
你買果陣已經諗定第日唔知何年何日會擺擺下唔鍾意覺得阻掟又等錢洗想賣咗佢果種就叫"炒賣"價值
我唔理佢乜版,價好即入!
tolete 發表於 1-6-2014 11:39 AM
[我唔理佢乜版,價好即入!]------呢句說話先至最真最實際!!!support x 100%{:1_208:}{:1_208:}{:1_208:}
點為之收藏價值?
你自己收埋到死果日都唔諗住會賣就成世都有"收藏"價值
你買果陣已經諗定第日唔知何年何日 ...
炒價仙人 發表於 1-6-2014 02:26 PM

[ 你自己收埋到死果日都唔諗住會賣就成世都有"收藏"價值.......]

仙人果然句句真言~~~
收藏品生前賣得出係------[財產]!!!
到死果日都賣唔出係------[遺產]!!!
:34::34::34:
[我唔理佢乜版,價好即入!]------呢句說話先至最真最實際!!!support x 100%
G-man 發表於 1-6-2014 03:32 PM

反正我係買黎玩,又唔係炒家所以乜版冇乜所謂啦!!:D{:1_214:}
玩具唔玩係無價值㗎!係無值架:^