Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 亞洲版合金魂

回復 45# toylover

Like!:71:
我買玩具係好心急即刻返屋企拆來玩

如果只是買個盒放在屋企, 我寧願去 window shopping 或者上網望下仲好 ...
toylover 發表於 5-6-2014 09:36 AM

師兄講得冇錯!
最平那兒??
.............................................................
太源街嫻姐facebook見到有宇宙大帝,大皇者同metal composite unicorn gundam張相;又再販?
太源街嫻姐facebook見到有宇宙大帝,大皇者同metal composite unicorn gundam張相;又再販?
taken 發表於 6-6-2014 02:11 PM

應該係stock 貨黎 , 已經放左好耐 ( 至少都三個月以上 )
清舊貨以為又再販,出D新野仲好...
樓主, 你點定義你果盒為完美品?
回復 52# samsung

找唔到1mm或以上的瑕疵:he:
回復 45# toylover

大大所言甚是~玩具是買來把玩的! 玩過擁有過就是無價。

如果心頭好比人炒起咗個價,我會選擇唔買,唔會向炒家屈服,玩少隻又唔會死。
如同高傲而拜金的女人,避之則吉方為上策! 何必死追。