Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 六神合體九月再版

爆米花 16魚,昨晚仍未截!
mythsgod 發表於 9-6-2014 06:25 PM

What and where? Thanks
回復 120# mythsgod

What and where ? Thanks
頭像被屏蔽
回復 123# mythsgod

Thanks!{:1_205:}
又係嗰一佰幾十........一個唔好彩到時現貨少有訂唔訂又史黎鬧人炒貨!
又係嗰一佰幾十........一個唔好彩到時現貨少有訂唔訂又史黎鬧人炒貨!
AK30 發表於 10-6-2014 01:34 PM

00李瘋子都講「人類從未於歷史中汲取教訓」:62:

亞寶太倦啦俾佢抖下:74:
AK30 發表於 10/6/2014 01:34 PM

個個好似你咁買玩具, 就唔會咁多紛爭喇! 係咪呀?? :58:
回復 127# 可變戰士
可能係嫁, 買多d又post上黎分享下幾開心{:1_208:}如果唔買唔post齋吹呃水抽都又好合皮嫁!!!{:1_197:}
我覺得情況不妙,YAHOO上又訂唔到,MK又訂唔到,就算有得訂都是炒價,真的很不快{:1_222:}
回復 129# 肥佬

早一兩星期週圍都有得訂你又唔去, 而家又怨週圍都無, 其實你等乜? 你想等 under $1k 先入手? 咁每日去垃圾房行下睇下執唔執到可能機會仲大

還是只是想撩人丙你?
我覺得情況不妙,YAHOO上又訂唔到,MK又訂唔到,就算有得訂都是炒價,真的很不快
肥佬 發表於 11-6-2014 04:38 PM

當初決定左"一定買現貨唔訂", 就唔好諗咁多.
如果訂左, 一出即劈, 又要不停呻笨, 都唔知為乜.
有時真係唔係好明這裡一部份玩玩具的價值觀

為30蚊可有13頁回覆

為一百幾十可以周圍行搵幾十日, 好價唔買, 升左就話人抄, 劈了便話人騙子

這玩具圈真光怪陸離
回復 131# redfish
佢前言不對後語, 又成日問奇怪問題, 咪理佢啦, 可係想吹風咋
頭像被屏蔽

RE: 六神合體九月再版

回復 134# mythsgod

其實我是想等現貨,但見到現在個情況,有一點擔心{:1_225:}