Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 六神合體九月再版

遲d六神出左, 又一大班有千五金毛唔買既叻人出黎嘈又鬧人炒貨
回復  micsung

白色果隻變手之後手肘個關節位仲要一買返黎一個星期後開黎玩就見到....早知係舖 ...
tonylee12003 發表於 29-5-2014 11:12 PM

多謝師兄提醒:^
改去 孤仔 / 國寶 訂吧, 反正價錢差不多 , 但最好笑的是 蒸粉 在 FB 說今晚行貨截訂 , 而 元朗 分店 ...
mythsgod 發表於 29-5-2014 11:15 PM

已經去左孤仔訂!價錢一樣,又唔係得你一間:blame:
好多人?  點解好多人留錢買六神再唔買金毛獅王? 我都識人只對金毛有興趣而唔會買六神. 兩隻唔同機械人係 ...
mj23 發表於 30-5-2014 01:07 AM

點解一定要一係金毛,一係六神二選一?
點解一定要一係金毛,一係六神二選一?
加藤雀 發表於 30-5-2014 12:13 PM

嘛.....為乜一定要係買復刻?= =
買G7唔好?
買GGG唔好?
有貨唔買,冇貨話人炒價............自己諗吓啦..........
呵呵!!! 蒸粉開亞版訂!$@( only
俾佢玩死了....
算,呢間野我已死心,玩到咁

昨晚仆去訂個d師兄唔得佢死
俾佢玩死了....
deltax 發表於 30-5-2014 12:52 PM

昨晚經過仲未知佢CUT
好彩我都係一心等亞版姐 :35:
嘛.....為乜一定要係買復刻?= =
買G7唔好?
買GGG唔好?
有貨唔買,冇貨話人炒價............自己 ...
艾雷 發表於 30-5-2014 12:36 PM

其實我覺得再版係比D之前買唔到既人再入手既一次機會
之前買左既,面對今次再版當然冇考慮既必要,除非想儲多盒或者拎黎炒
就算你拎G7同GGG出黎比較,都已經唔關復唔復刻事啦
而係你鐘意邊部多D姐,呢個先係重點
頭像被屏蔽
[quote]呵呵!!! 蒸粉開亞版訂!$@( only
俾佢玩死了....
deltax 發表於 30-5-2014 12:52 PM [url=http://toysdaily.com/discuz/redirect.php?

我之前都講過,如果千六,訂黎做咩? 不幸言中...有亞版千四...呢個價如果想入我覺得反而可以入...
俾佢玩死了....
deltax 發表於 30-5-2014 12:52 PM

為左同瑞記攞大啲quota同discount,搞啲咁既陰招,方丈份人果然小氣:ice:
呢次D 貨一定多到......
你以為 1400 好價, 10月貨到時就.......
係FB 一星期前見到有人高價接, 真係欲哭冇淚
係淘孤訂左.....但佢話得返幾隻.....真係咁多人訂六神...
[quote]為左同瑞記攞大啲quota同discount,搞啲咁既陰招,方丈份人果然小氣
mudwk 發表於 30-5-2014 02:34 PM [url=http://toysdaily.com/discuz/redirect.php?

我記得金毛個次都係先行再亞,唔同的是,差額上次都係一百幾十,無今次差成近兩舊咁多