Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 六神合體九月再版

就係知道多貨所以我唔訂買現貨。
咁做生意真係唔掂... 以後去第二度訂...
可惜重有訂單未清....
晒气啦,再版第三次實大把貨,而家bandia 野有幾可小貨⋯⋯擺明拎住訂金去用住先⋯日行亞一齊再販可以小貨得去邊?
認同,上次隻六神再版,$1300通街現貨,到時實有現貨。:38:

晒气啦,再版第三次實大把貨,而家bandia 野有幾可小貨⋯⋯擺明拎住訂金去用住先⋯日行亞一 ...
tonylee12003 發表於 30-5-2014 05:34 PM
請問上次再販收訂幾多錢架?
咁做生意真係唔掂... 以後去第二度訂...
可惜重有訂單未清....
deltax 發表於 30-5-2014 05:14 PM

本來四隻MP再版諗住去佢度訂
宜家等緊其他鋪開訂都唔幫襯佢 :54:
姑仔不嬲都有亞版, 遲早開埋, 怕乜訂唔到
點解一定要一係金毛,一係六神二選一?
加藤雀 發表於 30-5-2014 12:13 PM

我都想知. 買晒兩隻冇話唔得, 我就係會買晒.
{:1_203:}好好彩撞著今曰放假,我用9秒9九衝出信和訂到一隻,但九叔果隻我訂唔到,因為一人限訂一隻。{:1_198:}
哩到d人係要等跳樓勁插,
水浸,都未必捨得入....
到最後見低都入唔到又起到阿之阿左??
之後又出post六神幾時再版...睇怕再版十次都做重複動作。。
今日的BAT, 街價唔見得貴過米青訂價.:$
所以話呢訂唔到未必壞事:he:
蒸粉訂嘢真係靠唔住,有時價錢會貴過市場現貨價,以前佢試過會退還差額,但最近我都試過佢沒有退差額,要自己硬食,諗深一層自己抵死,有這次教訓,我同自已講以後唔去蒸粉訂嘢。
其實有需要咪訂

好多 CHing
1. 平時要返工 OT, 根本唔得閒話去買就買
2. 可能 Mon-Fri 長駐內地上班, 只淨 Sat/ Sun, 但好多時 Fri night 已比人清咗貨
3, 可能要走私返屋企, 就算見到都未必可以即時買

所以就算有時訂價貴過街價, 但貴幾十保証買到, 好過收到風出到去又無晒貨, 又失望而回
個人覺得,其實六神可玩度唔算太高,金毛同宇宙大帝可玩度高好多。
回復 74# hk小文

太重太大隻都係擺多過玩, 玩太多驚關節鬆咗手腳冇晒力

同埋其實我反而唔鍾意太多武器, 好多武器根本完全唔會裝上, 但武器就好阻地方, 我通常會放晒入展示架, 唔會收入盒, 因為有時變型都要換配件, 如果放在盒會等同封存