Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 六神合體九月再版

[quote]係淘孤訂左.....但佢話得返幾隻.....真係咁多人訂六神...
ttboy-max 發表於 30-5-2014 03:02 PM

所以話橋唔怕舊! :43:
係會有好多貨..所以取消左訂了
[quote]為左同瑞記攞大啲quota同discount,搞啲咁既陰招,方丈份人果然小氣
mudwk 發表 ...
宇宙之王者 發表於 30-5-2014 03:07 PM

1) 上次都差接近兩舊

2) 唔係平貴問題,係手法唔好。尋日跑去訂既師兄點會服氣?又驚俾孤仔搶客急急開亞版訂,根本方丈諗野就錯哂方向

3) 呢個時間開訂,咩益哂現x點班炒家
頭像被屏蔽
同一間野唔明點解深水埗店和灣仔分店已經滿額
旺角分店和元朗分店就尚有少量名額,
莫非唔同老闆?

「各位未訂合金魂 GX 40 六神合體(行版)既朋友留意啦!由於突然緊急截訂∼所以今晚係最後機會訂行版嫁啦!有興趣既朋友盡快把握今晚預訂返隻 (行版)喇!」
睇返呢個POST真係超賤
佢比人插都係尋晚臨收鋪話緊急截等人衝住去結果今日又有平d的亞, 依家d亞又極速截睇黎又比人插多野
花生....
可能開錯價....
宜家係旺角問左亞版截左
回復 48# mudwk

金毛都係兩舊咩? 唔係 14XX VS 13XX ? = < 一舊?

咁開頭係幾多開訂?
米青 亞版 所有shop full wo...真係笑爆咀....係咪得10盒預訂...定去曬煙士...
[quote]宜家係旺角問左亞版截左
san328 發表於 30-5-2014 03:50 PM [url=http://toysdaily.com/discuz/redirect.php?

算數啦~ 由我知道到宜家都係OFFICE....唔夠三幾個鐘...唔洗做日日行街買玩具,收風即到咩? TAKE IT EASY LA
回復  mudwk

金毛都係兩舊咩? 唔係 14XX VS 13XX ? = < 一舊?

咁開頭係幾多開訂?
宇宙之王者 發表於 30-5-2014 04:14 PM

佢2月行版開兩批,!%%) 同 !$*)
米青 亞版 所有shop full wo...真係笑爆咀....係咪得10盒預訂...定去曬煙士...
takeshi 發表於 30-5-2014 04:16 PM

同佢最初開始就訂貨生意一樣訂幾隻就話截{:1_203:}
[quote]佢2月行版開兩批,!%%) 同 !$*)
mudwk 發表於 30-5-2014 04:25 PM

我記錯晒了....竟然係咁 = =''.
咁我買日版現貨原來仲平過亞水....
同佢最初開始就訂貨生意一樣訂幾隻就話截
yugi 發表於 30-5-2014 04:27 PM

佢地係FB被人Xyz到...

成日淨係識copy and paste-- 盡力為大家服務...但一直做ge野對客就九流**(我吾係指今次事件)**...真係厚面皮到極....