Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 請問超合金魂邊幾隻係必買呢

[quote]我也未必入,我領遠再版宇宙大帝好d!
tolete 發表於 27-5-2014 07:20 PM

下...呢隻竟然你無? 不過其實可玩度一般, 合體就一舊咁企係到, 關節唔點郁到... 但企係你新買雙金毛就一流合襯!:he:
另類必入GX-37,king joe京祖{:1_235:}
玩合金玩具要有感情才覺得好玩,人家喜歡的樓主未必有回憶。這問題可不好答呢!
宇宙大帝 + 六神合體 + 金毛獅王 + Voltes V + 黃金俠{:1_223:}
六神, 大帝, 金毛, 泰坦, 大王者! :71:

有啲再版有啲炒唔起, 追都唔會吃力! 純粹個人意見! :77:
如果鍾意夠墜手,就買GX23珍寶3同埋GX05大空魔龍!
必唔必買, 好睇你本身鐘唔鐘意有冇情意結

就我自己擁有的為例,六神合體、金毛獅王、宇宙大帝、超獸機神、Gunbuster,都係唔買會後悔的!
:!
冇話邊隻好買,又要有現貨,因為好快賣哂,手快有手慢冇(食二手炒價另計)現家緊係入金毛啦,禾都系啱啱開箱,隻獅子腳啪入主體小腿,果下真系”正”,原來中空腳掌都好穩陣,冇想像中甘化學,九月又六神合体了:he:

又黎一張舊圖,呢4隻一定走唔甩:75:

仲有GX34同36都必入,但而家先入就難搞少少:80:
就我自己擁有的為例,六神合體、金毛獅王、宇宙大帝、超獸機神、Gunbuster,都係唔買會後悔的!
鴨仔 發表於 27-5-2014 10:46 PM

鴨兄合金魂這樣拍一幅很正啊!
SOC 一隊: 13, 36, 40, 60, 32
SOC 二隊: 59, 39, 34, 50, 44
SOC 三隊: 31, 43, 65, 46 , 忍者戰士小隊(54,55, 56)
六神和宇宙大帝和金毛獅王{:1_220:}
各人的喜好都唔同, 冇話必唔必入, 最重要是自己喜歡與否.
[quote]就我自己擁有的為例,六神合體、金毛獅王、宇宙大帝、超獸機神、Gunbuster,都係唔買會後悔的!
鴨仔 發表於 27-5-2014 10:46 PM

其實你呢到個D,大部份都係應該入!