Toysdaily 玩具日報

查看: 15291|回復: 46

[分享討論] 港魂 獅子座 EX OCE 派貨日期

頭像被屏蔽
Thx! 不過當我不在香港而又睇倒你個post 嘅時侯, 我相信都已經收倒email鳥......
次次都無人理我果個PREFERENCE時間............
明明叫晚8-10
之後又要朝早11,12點打黎問有無人。
唔洗返工咩
之後要改時間又嫌三嫌四
依間野真係好唔得
次次都無人理我果個PREFERENCE時間............
明明叫晚8-10
之後又要朝早11,12點打黎問有無人。
唔洗返 ...
果汁先生 發表於 5-4-2014 01:22 PM

而家已經無左8-10了.....
變左6-9啦...
即係佢有權6點上來送,無人就走得:67:
所以送廠區最好
頭像被屏蔽
我第一次訂了,唔識玩... 請問...我剛收到EMAIL,佢有得SET收貨日,但我見有三個時段,同埋...星期六日都送咁好? 是我誤會了嗎?請幫忙,THX
我第一次訂了,唔識玩... 請問...我剛收到EMAIL,佢有得SET收貨日,但我見有三個時段,同埋...星期六日都送咁好? 是我誤會了嗎?請幫忙,THX
頭像被屏蔽
基本上日子大致上都跟倒你嘅選擇, 至於時間......隨緣啦:oh:
回復 8# mythsgod
唔該晒! 咁如果我比CASH,有無咩特別野要注意?
乜日子時間都唔跟 !
無一次跟 !
痴線架呢間野 ! 佢先係客 !你要操心問下佢求佢送野來架 !
果間垃圾送貨公司,我明明寫下午送,他們打黎,問我上午送, ok唔ok,跟著仲話已在樓下,如冇人,可否比件貨個看更簽收,真吹脹。
頭像被屏蔽
回復 13# mythsgod
哈...原來係咁,THX

不過無咩今次之後都唔會再魂SHOP了,因為我填錯了兩隻,即時改佢都唔比,宜家硬食兩隻...又要等佢送黎(聽各大大講都幾唔準時).
而家已經無左8-10了.....
變左6-9啦...
即係佢有權6點上來送,無人就走得
所以送廠區最好
kimcity 發表於 5-4-2014 01:52 PM

但我訂依件野時仲有8-10依個time slot咖=-='
咁一直講左8-10
佢公司轉左 無奶由要我就返佢下話....