Toysdaily 玩具日報

查看: 15249|回復: 33

[個人收藏] 最終話 [多圖] VF-25S 奧茲馬·李機 normal/ armoured parts

上週一氣呵成開左29,25f,25g同rvf 25 既post, 今日終於要䦕埋最後一部, 亦都係整套macross F 最吸引人眼球的機體,VF-25S.
作為隊長機,25s使用了,濃厚軍事氣味的灰色,加上承傳macross隊長機不變的黃色拉花,剎氣十足. 加上第一話就使用了armoured
parts, 更留下了一個深刻的印象. 此post為小弟的skull 小隊post的最後一帖,可能劣圖有點多, load時間可能有點長, 先講聲sorry=]

VF-25S normal fighter mode :
Fighter mode 與一般小隊機無大差異, 卻帶四門機槍.

VF-25S Armoured fighter mode:
打從第一話就用上了重甲,極有隊長風格!

Gerwalk mode (雙手收納狀)

Armoured VF-25S Gerwalk mode(雙手收納狀):

Gerwalk mode:

Armoured VF-25S gerwalk mode:

Battroid mode:

VF-25S Armoured Messiah battroid mode:

YF-29 亂入!!!

全家幅><

玩完入櫃:

THX FOR WATCHING=]
超正:love::love:ching鍾意人型態多wo:D
嘩嘩嘩.... 真係影得好靚.{:1_221:}

繼續努力, 仲有2隻. {:1_226:}
夢幻德奧滋馬機:$:$:$
超正ching鍾意人型態多wo
FRAK 發表於 3-7-2013 11:36 AM

其實我鐘意fighter mode多一點,只沒沒位置放.......{:1_200:}
嘩嘩嘩.... 真係影得好靚.

繼續努力, 仲有2隻.
可變戰士 發表於 3-7-2013 12:51 PM

多謝=] 不過仲有邊兩隻?
:44:
夢幻德奧滋馬機
tenjow 發表於 3-7-2013 04:53 PM

最愛奧滋馬機!!!{:1_208:}
多謝=] 不過仲有邊兩隻?
dr.jr 發表於 3/7/2013 08:04 PM

VF-27γ同埋25A :52:
仲有追埋30週年YF-29 :p
其實我鐘意fighter mode多一點,只沒沒位置放.......
dr.jr 發表於 3-7-2013 08:03 PM

我同師兄你一樣呀:^飛機mode正好多:$隻初&#21495;機都好突出:he:
大大 , 已出既你仲差 VF-171EX 及 YF-29 30th未入 !
快D入埋等佢地一家團聚啦!
仲有記得幫佢地著返套甲,唔好凍親佢地!
VF-27γ同埋25A
仲有追埋30週年YF-29
可變戰士 發表於 3-7-2013 08:13 PM

27y 必入!!25a遲&#21874;先:) 29 30th 考慮當中。。。同27y比好似27y吸引好多。。。
我同師兄你一樣呀飛機mode正好多隻初&#21495;機都好突出
FRAK 發表於 3-7-2013 08:58 PM

隻初號機又係好正不過無心機同佢影相。。。
大大 , 已出既你仲差 VF-171EX 及 YF-29 30th未入 !
快D入埋等佢地一家團聚啦!
仲有記得幫佢地著返套甲 ...
Mcgarden 發表於 3-7-2013 09:24 PM

隻171ex變黃好嚴重。。。已放棄。。。29 30th 考慮中。。。