Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 港魂 獅子座 EX OCE 派貨日期

但我訂依件野時仲有8-10依個time slot咖=-='
咁一直講左8-10
佢公司轉左 無奶由要我就返佢下話 ...
果汁先生 發表於 5-4-2014 06:27 PM

扯~ 佢連實際運貨時間日期都要你遷就佢啦
何況係揀 time slot 呢 d 小事 ?
梗係你就返佢啦下話 !!!!!!!
果間垃圾送貨公司,我明明寫下午送,他們打黎,問我上午送, ok唔ok,跟著仲話已在樓下,如冇人,可否比件貨 ...
步京暈 發表於 5-4-2014 03:53 PM

我以前收都係無簽野,掉低就走人..
但我訂依件野時仲有8-10依個time slot咖=-='
咁一直講左8-10
佢公司轉左 無奶由要我就返佢下話 ...
果汁先生 發表於 5-4-2014 06:27 PM

如果你堅持要8点後收,,咁我只可以祝你好運:42:
今次醒左落左鋪頭訂...
唔駛等運輸咁麻Q煩...
送貨日指定動作,不過上網睇件貨係邊...
同埋不停打電話跟進件貨幾時到...
我已經向現實低左頭=3= 轉早左返工地點拎...
我揀朝早住宅收件次次都好準時 :DD
今日星期六假期都送貨... 岩岩送左上門
今朝管理處已代收貨:67:
頭像被屏蔽
已收貨,好彩無出街
[quote]如果你堅持要8
尋日晨早十點鐘問送去屋企得唔得...
得...
咁岩屋企有人... ( 但我出左門口了 )
但...
頂你個肺咩 !!! 又自己揀時間送來 ? 我係客定你係客呀而家 ?

BTW 送貨條友都 "好鬼有禮貌" 啊 !
打來劈頭第頭第一句就問 " 你屋企而家有冇人 ? "
嘩你邊位呀呀生... "送野 ! "
咩公司送乜春野先得架 !!! 比呢間野激死 !!!
今日下晝已收....

本身係約 18號晚的,結果尋晚出咗街先打嚟問我屋企有冇人....結果唯有改今晚

黠知佢 4點已經打嚟問我有冇人.....好彩今次啱啱返到屋企去埋個廁所先拎~

PS:今次佢哋慳皮咗,上次隻卡隆响個啡盒外仲會有個紙皮盒,今次直接張D ORDER 紙,「小心易碎」 LABEL貼响個啡盒上。紙盒撚要留意了(早D 嗌退貨吧)
今朝管理處已代收貨
老文 發表於 19-4-2014 05:19 PM

嘿,盒面大大隻字寫明唔可以管理處代收GA喎!_
回復 29# g_le_333

唔關佢地事的,係我不在家叫佢放管理處的!{:1_228:}