Toysdaily 玩具日報

查看: 6031|回復: 15

[個人收藏] Star wars 2012 Kenner Return of the Jedi Gamorrean Guard

Pick at normal price

2月時,係澳門都正價入到一隻~~~
一出個時係斗斗入左隻
now想入多隻
呢隻又係唔錯,我都想買多隻守門囗!
呢隻我都想想地入....不過自己限左自己只買Jedi, Sith, 同Trooper就好了....冇位:63:
回復 5# pandafung
曾幾何時我都只話買完luke同darth vader就算...依家....:31:
回復 6# direngrey9

哈哈....買玩具既人都係有呢種自己騙自己既Dark Side能力....其實一開始只諗住買Jedi同Sith....但第一次開始買已經買埋Cody同Rex,所以改為只買Jedi,Sith,同Trooper:34:
回復 7# pandafung
我買完兩隻就失控 之後見親冇既vintage就忍唔住買 買買下已經四十幾隻.....:31:
不過我主要focus vintage 減低損傷:34:
Good luck!
I still can't find it
回復 7# pandafung

我個人就主力儲movie
卡通版就真係好想要先買~~~~

回復 9# quincy
呢隻hk已好難入手了
就算有都應該會係一set入

2月時,我有幸係澳門新百八伴見到有一隻:43:
當時都無理女友係身邊(佢係反對我玩玩具)
即時拎去俾錢
之後係酒店俾佢"鵝"足我成晚~~~:56:
呢隻價錢與品質完全違反孩之寶現今之產品質數........入得好~!!
係呀,仲有三把武器,加上果件毛毛,而家呢種質素真係買少見少
樓主你........被人偷圖啦,  我見"阿虎"有個~炒家:53:......賣緊隻Gamorrean Guard, 張圖同你一樣..............個價種好狼死
頭像被屏蔽