Toysdaily 玩具日報

查看: 19312|回復: 16

[新品消息] Studio half eye 最小變形GETTER 3 2014ver

Studio half eye 又有新作

Studio half eye 最小變形GETTER 3 2014ver

Outlook is smart.

新2014 ver GETTER 1 and GETTER 2 are coming too.

沒有price yet.

頭像被屏蔽
之前2.0 ver.....又唔出三號,而家出2014 ver 就出晒三隻!其待完全變真三一
GGG大,又出post來毒我地,上次毒一毒,即唔見六叉,去左日網訂天元同大鑽。
型仔到震呀。不過唔中。咁高價嘅玩具唔係我杯茶。
finally, 第一隻純3號,之前最小變形只出1、2號,所以放棄唔入,過左咁多年終於出番隻3號…
其實…完全變形三一(任何ver.)係咪都好有可能出隻2014新版新設計呢?
finally, 第一隻純3號,之前最小變形只出1、2號,所以放棄唔入,過左咁多年終於出番隻3號…
其實…完全變形 ...
紫月葵 發表於 28/12/2013 23:57

Chat with boss of SHE:  

His project in 2014

GETTER 3

GETTER 1. & 2

GURREN Lagaan Wings

+/-  GENESIC GAOGAIGAR, under consideration
回復 7# genesicgaogaiga

so surprise that he considers to develop GGGG, but will bandai let him to do it?
回復  genesicgaogaiga

so surprise that he considers to develop GGGG, but will bandai let him to  ...
k_dash 發表於 29/12/2013 08:41

It depends on Sunrise
But Sunrise = Bandai.... :38:
另外全變彈劾凰又開訂?
garykctse 發表於 29/12/2013 20:27

Yes
Chat with boss of SHE:  

His project in 2014

GETTER 3

GETTER 1. & 2

GURREN Laga ...
genesicgaogaiga 發表於 29-12-2013 12:17 AM

oh, 咁唯有再等下啦
本來GGGG應該又係幾重點既,話晒合金魂都參一腳入ggg系列裡面,但恐怕今次既變形會同以前既gfg相似,驚喜唔會太大,之前隻gfg已經出得好好了
無買一二, 三號應該都吾買{:2_304:}
反而想他出過一隻靚仔版完全變形三一
GURREN Lagaan Wings同 GENESIC GAOGAIGAR都好期代{:2_303:}
但4G應該過萬{:2_299:}
好東西~:^
就咁舊GETTER都9架戰機~
出齊可以重演真三一第一話既萬劍歸宗名場面