Toysdaily 玩具日報

[分享討論] DCC figure齊齊玩討論區

純白騎士姬Saber 發表於 8-9-2016 08:08 PM
955#  果d
米曹各款都返咗
不過又貴咗

因為全世界售價都加了, 之前"正價"USD25, 依家係USD$28
jeffloh 發表於 8-9-2016 08:44 PM
因為全世界售價都加了, 之前"正價"USD25, 依家係USD$28

原來咁既事

都唔算過份

e set似乎ww正d
大眼日系但做到吹氣公仔咁既樣
體形好壯   要時間去適應
Supergirl update

仍然唔多似,上次笑到成個克林頓完全趕客!
希望多d辨圖,因為膚色同五官上色有差異都會好唔同。另一個頭髮飄起唔知點咁,其實造得似,一個頭都足夠:D
ChrisLamXYZ 發表於 18-10-2016 05:35 PM
仍然唔多似,上次笑到成個克林頓完全趕客!
希望多d辨圖,因為膚色同五官上色有差異都會好唔同。另一個 ...

如果DCC百零蚊都似就無人會買SHF, MAFEX嫁啦~~ :he:
jeffloh 發表於 18-10-2016 05:38 PM
如果DCC百零蚊都似就無人會買SHF, MAFEX嫁啦~~

市場唔同,外國要買shf同mafex座底4,5百!

而且TV版shf同mafex暫時都無機會出,加上size會細D :p
Blueline series Wonder Woman

Batgirl 同埋robo-batman待出貨圖

jeffloh 發表於 22-10-2016 02:24 PM
DC films series armored batman
http://toynewsi.com/news.php?catid=10&itemid=27518

cape不是膠?:78:
哇∼我急不及待了!

超人條頸短咗D, 上身的設計可動同美感的平衡可以再好D!甲蝠如果可動ok,有著燈應該值得一入。
隻Batgirl真係一絕, GCPD Bat究竟入唔入好呢...
DC Films呢line條真係好期待, 未出就咁多delay, 同cancellation, 希望佢地打返場爭氣波
隻AK Poison Ivy依然念念不忘呀....
yy23455699 發表於 23-10-2016 08:49 PM
隻Batgirl真係一絕, GCPD Bat究竟入唔入好呢...
DC Films呢line條真係好期待, 未出就咁多delay, 同cancell ...

我自己睇就係DC見日系電影figure好賣於是自己又想出埋一份. 但忘了自己一隻figure賣USD25, 突然變成US$50又點會個個人願意俾錢, 所以pre-order唔夠數而cancel. 其實佢唔洗咁急, 出d熱門角色再出其他, 如果頭幾隻OK自然有人會追落去.

我自己只訂了armored batman, 不過如果大貨OK都會買埋superman 同WW(要睇下點解值呢個價) . normal & knightmare batman, SS小隊同JL都有興趣, 反而man of steel其他角色我只是一般.
jeffloh 發表於 22-10-2016 12:46 PM
Batgirl 同埋robo-batman待出貨圖

Batgirl 同robo-batman好正{:1_377:}
但Batgirl架紫色電單車都會出埋?