Toysdaily 玩具日報

[分享討論] BANDAI 有趣的抽獎結果!!

沒見過一間公司同代理cheap成甘 送五起就冇學人搞喇
笑爆{:1_227:}

黎緊仲有BF特別版抽,劉永安會唔會太熱今次跑唔出?:p

啱啱發現紙箱戰機抽獎劉永安都中左6次
lbx.bandai-asia.com/lbx/luckydraw-w2/result/main
仲要中得好平均,每款佢中3隻
:72:如果話係巧合,搵鬼信!
其實可唔可以告報佢 false advertise, 真係睇唔過佢咁明顯架黑箱作業。。。。。。。。
痴Q線........離譜到咁??......搵人POST去高登......搵佢地班高手推上報玩大佢啦..........當我地係傻仔細!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
哩啲咁假嘅抽獎都唔知搞黎做乜?!{:1_204:}
講左咁耐...
有冇人真係SEND信???
唔SEND去ICAC都SEND去報館睇下...
唔好下下等蘋果記者上高X搵料...
回復 15# 小堅

:ice: ..... 係喎,唔係瑞記攪個喎,謝指正...... 不過

貨係由瑞記貨,連帶抽獎咭都係由佢地派貨時送落舖,咁另一陰謀論有可能係瑞記出術,笨大見到有咁既結果但都唔去質疑個結果既合理性 :^ {:1_214:}
好,推上報。
最喜歡見到惡人、壞人受到法律制裁。
:67:最愛睇人_ _
會吾㑹可能太少人抽又要向日本交數所以自己搞場大龍鳳整靚盤數,見到個數字總之好多人參加,獎品亦送曬,完成任務,以上純粹段估
回復  小堅

..... 係喎,唔係瑞記攪個喎,謝指正...... 不過

貨係由瑞記貨,連帶抽獎咭 ...
katsumoto 發表於 29-3-2014 01:18 PM

但係抽個個係笨大吧...
如果係瑞記抽就可以話佢出術...
回復 43# takeshi

bandai出産的玩具市場佔有率這麼廣,加上是購買gundam等的模型便可取得抽獎卷,gundam這麼受歡迎,參加抽獎的人數應該也不少,而且官網抽獎結果下面有推廣生意的競賽牌照號碼,應該是受法律約束的,而且有人可重複中獎這麼多次!?同名同姓!?有否這麼多巧合,真的使人看到結果後,不得不懷疑抽獎結果的可靠性!希望見到bandai官方真的可以就今次事件,給大家一些合情合理的解釋!